Onze school heeft eens per jaar een open dag waarop alle kinderen bij ons uit de buurt naar onze school mogen komen om te zien hoe onze school functioneert. Wij hebben namelijk gemerkt dat het voor veel mensen een drempel is om onze school binnen te lopen om te bekijken of wij de school zijn waar zij hun kinderen naartoe willen sturen. Wij hebben daarom dit concept in het leven geroepen en wij moeten zeggen dat dit als een trein werkt. Wij doen er daarom altijd alles aan om deze dag zo leuk mogelijk te maken en wij bieden daarom ook altijd veel vermaak aan de kinderen die eventueel bij ons op school zullen worden ingeschreven. Dit jaar gingen wij een zweefmolen huren omdat wij dachten dat een zweefmolen huren een goede manier was om de kinderen te vermaken op het moment dat wij hun ouders aan het voorlichten waren over de gang van zaken op onze school. Dit bleek geheel waar te zijn. Het is namelijk zo dat wanneer je een zweefmolen huren gaat, je er zeker van kunt zijn dat de kinderen optimaal vermaakt zullen worden. Zij vinden het namelijk heel erg leuk om in een dergelijke molen te spelen en voor de ouders is het fijn dat hun kinderen even bezig zijn zodat zij kunnen worden voorgelicht over de mogelijkheden die onze school te bieden heeft.

Wij konden hier voordelig een zweefmolen huren

Wij hebben gemerkt dat veel mensen bij ons in de omgeving ook graag een zweefmolen huren willen en dus leek het ons goed om even te melden hoe wij een zweefmolen huren gingen. Wij weten namelijk uit ervaring dat het niet eenvoudig is om een zweefmolen huren te gaan omdat er niet heel veel bedrijven te vinden zijn waar je voor een zacht prijsje een zweefmolen huren kunt. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een keer een goede zweefmolen huren te kunnen zonder dat wij daar een vermogen voor hoefden te betalen. Het is namelijk zo dat wij het geld van onze school niet over de balk kunnen gooien en dus konden wij alleen een zweefmolen huren wanneer wij daar niet veel geld voor hoefden te betalen. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij de mensen van attractie.com. Deze site is alles wat u nodig heeft wanneer u een zweefmolen huren wilt. Het is namelijk zo dat wanneer je hier een zweefmolen huren gaat, je er zeker van kunt zijn dat je voor een goede prijs geholpen wordt. 

Kijk ook eens op attractie.com 

Wanneer u ook graag een zweefmolen huren wilt, kan ik u aanraden om een keer naar attractie.com te gaan surfen. U kunt hier namelijk heel veel mogelijkheden vinden. Kortom:

  • Op deze site kunt u heel veel attracties vinden 
  • U kunt via deze site voordelig een attractie huren 
  • U kunt er zeker van zijn dat u goed geholpen zult worden door dit bedrijf

Wij kijken inmiddels terug op een topdag en wij zijn blij dat wij de kinderen zo goed hebben kunnen vermaken. Wij gaan volgend jaar daarom weer een zweefmolen huren bij dit bedrijf. 

https://www.attractie.com/specials/draaimolens     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn