De elektronische sigaret, voor wie is die eigenlijk bedoeld? Je kunt deze kopen via de e-smokershop. Waarom zou je eigenlijk een e-sigaret willen kopen? Een e-sigaret is doorgaans gezonder dan een gewone sigaret. Dat weten we allemaal. Maar waarom is dat eigenlijk zo? Vandaag leggen we dat haarfijn uit aan je. Want jij wilt natuurlijk ook wel weten waarom het nou beter is om voor een e-sigaret te kiezen dan voor een normale sigaret. Ontdek het daarom in deze blog, speciaal geschreven voor een ieder die overweegt om de e-sigaret aan te gaan schaffen en van de normale sigaret af te blijven. Want lukt dat jou nog niet? Ook jij kunt het heus. Je hoeft het alleen maar even te proberen en je bent gelijk verkocht. De voordelen zijn oneindig en het is ook nog eens handig dat jij kunt afbouwen met de stomme, gevaarlijke en verslavende stof: de stof die nicotine heet. Klaar met het roken, ga voor de nieuwe vorm van roken, de elektronische sigaret. Lees snel verder en ontdek het volgende:

  • Hoe je kunt afbouwen met roken
  • Waarom de e-sigaret gezonder is
  • Waarom het wel helpend blijkt te zijn om hiervoor te kiezen

Hoe kun je afbouwen met roken?

Stel dat jij wilt stoppen met roken maar dat jij daar zoveel moeite mee hebt dat het jou niet lukt. Waar moet je dan beginnen? Je bent in iedere geval op de goede weg als je dit artikel hebt geopend om vervolgens verder te kunnen gaan met lezen. Je kunt namelijk nu de kans grijpen om voorgoed te stoppen met roken. Nooit meer die vieze tabak aanraken! Nooit meer een stinkende mond. Maar hoe kun je het beste beginnen met afbouwen? Dat kan natuurlijk op meerdere manieren, je kunt in een keer stoppen maar je kunt ook geleidelijk afbouwen, door bijvoorbeeld elke week weer wat minder te gaan roken. Je kunt bijvoorbeeld met jezelf afspreken dat je iedere week wat minder rookt en dat je op een bepaald moment helemaal geen pakje sigaretten meer hebt. Zo kun je namelijk ook niet in de verleiding komen om alsnog een sigaretje aan te steken. Je wilt immers toch wel voor altijd van die vieze sigaret afblijven? Nooit meer die vieze giftige stoffen in je mond en lichaam hebben een voor altijd schoon en gezond zijn? Zodat je zeker bent dat je in ieder geval niet eerder dood zult gaan door roken. Dat is wel een doel die de meeste rokers hebben en jij kunt hiermee beginnen door ook een poging te doen om te stoppen. Ga je gang!

De e-sigaret, wat zijn de voordelen precies?

De voordelen zijn allereerst dat als je een e-sigaret koopt, dat je hiermee veel langer kunt doen, je hoeft alleen maar wat vloeistof te kopen en je kunt eigenlijk altijd roken als je dat wilt. Als je maar zorgt dat jouw voorraad altijd groot genoeg is zodat je weer verder kunt wanneer jij dat maar wilt. De voordelen zijn eigenlijk oneindig, het is op alle fronten beter om de e-sigaret te gebruiken dan dat je gewoon rookt! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn