Ons huis is vorig jaar grondig verbouwd. Dat was al heel lang nodig en omdat wij het graag helemaal goed wilden doen, hebben wij ook ons meubilair bij het grofvuil gezet. Wij hadden namelijk al vele jaren dezelfde lelijke meubels in ons huis staan en daar waren wij nu helemaal op uitgekeken. Wij hebben daarom een keer een zaterdag gepland waarop we naar de meubelboulevard zouden gaan om te kijken welke nieuwe meubels wij graag zouden willen kopen. Wij hebben lang gezocht, maar waar wij ook keken, wij vonden niet de meubels die wij graag wilden hebben. Wij houden van robuuste meubels en bovendien vinden wij het prettig dat meubels lange tijd mee kunnen gaan. Vandaag de dag zijn bijna alle meubels zo gemaakt dat je ze na een jaar weer kunt weggooien. Vandaar dat wij meubels op maat in Haarlem maken wilden laten. Deze mogelijkheid kwamen wij op het internet tegen en het meubels op maat in Haarlem maken sprak ons meteen heel erg aan. Wij wilden namelijk een aantal mooie kasten laten maken. Wij hebben heel veel boeken en het leek ons goed om deze goed op te bergen. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn. Wij hadden namelijk op het internet alleen maar gelezen dat je meubels op maat in Haarlem maken kunt laten, maar wij wisten niet precies bij wie we dan moesten zijn. Wij zijn even gaan googelen en toen kwamen wij terecht bij de mensen van Eikenkeukenfronten. Deze site vonden wij heel erg fijn omdat wij hier meteen zagen dat je hier een wereld aan interessante mogelijkheden aangeboden kreeg. Zoals de naam van deze site al aangeeft, is men gespecialiseerd in het maken van keukenfronten. Gelukkig kun je hier allerlei meubels op maat in Haarlem maken laten en wij hebben daarom meteen even contact gezocht met deze mensen om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn.

Wij lieten hier voordelig meubels op maat in Haarlem maken

Wij hadden verwacht dat het meubels op maat in Haarlem maken eigenlijk niet geschikt voor ons zou zijn. Wij hadden niet een heel ruim budget en wanneer je mensen speciaal voor jou aan het werk zet om iets voor jou te gaan maken, dan moet je doorgaans diep in de buidel tasten. Toen wij daarom meer gingen navragen over de kosten van het meubels op maat in Haarlem maken, waren wij blij verrast toen wij hoorden dat dit bedrijf heel gunstige tarieven hanteert. Dat hadden wij niet zien aankomen. Dit betekende dat het meubels op maat in Haarlem maken voor ons heel goed mogelijk was. Wij hebben daarom onze wensen meteen doorgegeven om te bekijken wat men met deze wensen kon. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen. Dat was heel prettig om te horen en wij hebben dan ook al heel snel opdracht gegeven om voor ons aan de slag te gaan. Wij hebben toen al heel snel een schets onder ogen mogen krijgen van hoe ons meubel er uiteindelijk uit zou komen te zien. Dat sprak ons heel erg aan en wij keken daarom uit naar het eindresultaat.

Wij zijn dik tevreden met ons meubel

Inmiddels is het meubels op maat in Haarlem maken alweer achter de rug en ik kan u zeggen dat wij een heel mooi meubel hebben ontvangen. Het is een parel in ons huis en wij zijn er daarom ook heel erg blij mee. Kortom:

  • wij lieten hier een meubel voor een goede prijs maken
  • wij zijn zeer tevreden
  • wij waren niet veel geld kwijt

Kijk op de site voor meer informatie.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn