Verstuurt u vaak producten die u verkoopt? En bent u altijd al op zoek naar de beste vouwdoos om uw producten in te kunnen versturen? Dan is de Amerikaanse vouwdoos de doos die u zoekt. Deze doos wordt u aangeboden door Dozenlatenmaken.nl. Op de website www.dozenlatenmaken.nl is het mogelijk om dozen op maat te bestellen. Dit zijn dozen die voor verschillende doeleinden geschikt zijn en daarmee kunt u kiezen voor:

  • Postdozen
  • Bedrukte dozen
  • Vouwdozen
  • Wikkeldozen

De Amerikaanse vouwdoos is daarbij verreweg de meest populaire doos, waarmee u gemakkelijk de doos kunt sluiten door hem aan de boven- en onderkant dicht te vouwen. Het voordeel hiervan is dat deze vouwdoos zeer eenvoudig in gebruik is en toch voldoende stevigheid biedt om alles wat u in de doos wilt verzenden de bescherming biedt die het verdient. Deze vouwdoos is zeer gemakkelijk in het gebruik en heeft verscheidene voordelen.

De voordelen van de vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos die wordt aangeboden door Dozenlatenmaken.nl is geschikt om gebruikt te worden voor het verzenden van diverse items, maar ook voor het opbergen van spullen. Door de stevige bouw is het mogelijk om meerdere vouwdozen op elkaar te stapelen, zonder dat het gewicht van de dozen de vorm van de doos aantast. Het voordeel van de dienstverlening van Dozenlatenmaken.nl is dat deze vouwdoos op elk wenselijk formaat kan worden gemaakt. Het is daarmee heel goed mogelijk om een vouwdoos te laten maken die qua formaat aansluit bij het ding dat erin moet worden verzonden of opgeslagen. Hoe meer een doos past bij het artikel dat erin moet, hoe minder ruimte een artikel heeft om te schuiven en daardoor te beschadigen in de doos. De stevigheid van de vouwdoos kan daarnaast vergroot worden, doordat er bij de fabricage van de vouwdoos gebruik kan worden gemaakt van zowel enkel golfkarton of dubbel golfkarton. Het zal voor zich spreken dat het dubbel golfkarton een stevigere basis biedt aan de constructie van de doos en daarmee zijn vouwdozen gemaakt met dubbel golfkarton ook bestand voor het verzenden en opslaan van zwaardere objecten. Het is dan ook afhankelijk van het doel van de doos om te bepalen wat de dikte van het golfkarton moet zijn dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van de vouwdozen. Wat voor dikte van het karton u ook kiest, elke doos is eenvoudig te sluiten met tape, waarmee u een stevige constructie creëert voor de verzending of opslag van alles wat u maar in de dozen wilt stoppen. Het karton voor de dozen is daarnaast leverbaar in bruin en in wit en daarnaast is het ook mogelijk om de vouwdozen te laten bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl. Dit biedt u vele voordelen.

Uw branding op de doos

Met het laten bedrukken van de Amerikaanse vouwdozen kunt u uw volledige branding van uw bedrijf op de doos terug laten komen. Wilt u deze dozen gebruiken voor de verzending van spullen die u bijvoorbeeld online verkoopt, dan heeft u met de Amerikaanse vouwdozen van Dozenlatenmaken.nl direct een doos die de uitstraling van uw bedrijf weergeeft. Niet alleen maken de vouwdozen hiermee indirect reclame voor uw bedrijf en uw producten, maar het toont ook een zeer professionele aanpak van u als organisatie. Vele grote online winkels sturen hun producten in dozen met passende branding die aansluit bij het bedrijf. Bij klanten wekt dit een gevoel van betrouwbaarheid en daarmee wordt een positieve associatie met uw bedrijf gecreëerd. Elke keer wanneer een klant weer een doos met uw bedrijfsnaam erop ontvangt wordt dit ervaren als een cadeautje. Bestel daarom direct uw verzend- en opbergdozen bij Dozenlatenmaken.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn