Bij ons op school hebben we een groot probleem wanneer het gaat over de afvalverwerking. Het is namelijk zo dat wij iedere dag tientallen kilo’s vuil produceren en dat slaan wij meestal op in containers. Dat zou een goede oplossing kunnen zijn, ware het niet dat deze containers naast onze kantine staan en de stank van deze containers tot in de wijde omgeving te ruiken is. Als je dus staat te eten in de kantine, dan ruik je de lucht die uit de containers komt heel erg goed en dat is uitermate vervelend. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om iets aan dit probleem te doen. Het is namelijk belangrijk dat wij van deze stank af kunnen komen omdat je anders altijd meteen een smerige lucht ruikt wanneer je aan je broodje wilt beginnen. Wij hebben gekeken wat de opties waren en op een gegeven moment kwamen wij terecht op een site waar wij iets lazen over een Molok. Ik moet u bekennen dat ik op dat moment nog nooit van een Molok gehoord had omdat ik niet heel erg thuis ben in de wereld van de containers. Ik las echter dat een Molok heel erg geschikt kan zijn voor situaties waarin er sprake is van stankoverlast. Ik kan u zeggen dat dat bij ons zeer sterk het geval was, dus wilde ik graag wat meer over deze Molok weten. Ik heb toen gekeken waar ik een bedrijf kon vinden dat mij meer over een Molok zou kunnen vertellen en dus ben ik even gaan googelen. Ik kwam toen al heel snel op de site van Ondergrondse-Afvalcontainers.nl terecht. Deze site heeft alles wat je je maar kunt wensen wanneer het gaat over containers en dus kun je hier ook alles over de Molok lezen. Het was mij al heel snel duidelijk dat de Molok waarschijnlijk de oplossing zou zijn voor ons probleem. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een Molok te bestellen. Ik moet u zeggen dat dit alles heel soepel ging want ik hoefde maar een belletje te plegen en toen kon ik al een Molok bestellen. Ging het in het leven altijd maar zo soepel.

Deze Molok was de oplossing voor ons probleem

Wij hebben nu een aantal weken een Molok bij ons op het schoolplein staan en ik kan u zeggen dat dit alle problemen heeft weggenomen. Wij hebben namelijk nooit meer last van stank omdat de Molok helemaal vrij van nare luchtjes is. Wat kan een mens gelukkig zijn wanneer hij zonder zich aan vieze luchten te ergeren op zijn lunch kan storten. Ik ben daarom ook blij dat ik de site van Ondergrondse-Afvalcontainers.nl gevonden heb.

Wij zijn zeer tevreden 

Wij zijn blij dat wij van de stank af zijn en wij hopen dat wij nog lang van de Molok kunnen blijven profiteren. Kortom:

  • Wij bestelden via dit bedrijf een goede container
  • Wij kunnen nu veel meer afval kwijt
  • Wij hebben geen last meer van nare luchtjes

Meer weten over de mogelijkheden omtrent deze container? Kijk dan ook nog even op de site. 

https://www.ondergrondse-afvalcontainers.nl/molok/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn