Een tafelvoetbal kopen doet u bij voetbaltafel. Onze website is gespecialiseerd in voetbaltafels, zodat u het beste voor uw geld krijgt. Wij verzenden alle voetbaltafels gratis en bieden ook nog montage services aan. Ook bieden wij voetbaltafels aan voor muntinworp, of voor bedrijven, gevangenissen en of openbare gelegenheden. Uiteraard bieden we ze ook aan met glasplaat bovenop. 

Welke soorten tafelvoetbal bieden wij aan?

Ons bedrijf bied een wijde selectie aan tafelvoetbal tafels aan. De soorten voetbal tafels die wij aanbieden zijn:

  • voetbaltafels met muntinworp
  • voetbaltafels met telescopische stangen
  • voetbaltafels met logo
  • voetbaltafels van Garlando
  • voetbaltafels voor verhuur

Natuurlijk leggen wij de verschillende soorten voetbal tafels apart uit. 

De voetbaltafels met muntinworp bieden we aan voor verschillende bedragen, zoals 2 euro, 1 euro en 50 cent. We bieden ze aan voor beide binnen en buiten, met glasplaat of zonder. We verkopen deze voetbaltafels van bekende merken zoals Garlando, Heemskerk of Buffalo. Wilt u meer weten over deze voetbaltafel? Kijk dan op onze site. 

De voetbaltafels met telescopische stangen hebben holle stangen die in elkaar kunnen schuiven. Deze stangen steken dus niet uit aan de andere kant van de tafel. Natuurlijk zijn vaste stangen sterker, omdat de telescopische stangen hol zijn. Bent u op zoek naar tafelvoetbal kopen? Kijk dan op onze site. 

Ook bieden wij tafelvoetbal tafels aan met een logo. Wij kunnen het logo van uw bedrijf er op bedrukken, maar bijvoorbeeld ook van een voetbalclub. We kunnen de tafel volledig gepersonaliseerd aanbieden, met eigen kleuren en al. Zelfs kan u de kleur van de poppen of spelers en het scorebord zelf bepalen. Natuurlijk kan u ook bijvoorbeeld alleen een voetbal met logo kopen. 

Tafelvoetbal kopen? Dat kan makkelijk en goedkoop op onze website. Ook verhuren we ze. Het is erg leuk om op bijvoorbeeld vakantie of voor een tournooi een voetbaltafel te huren. Dat kan natuurlijk ook op onze website.

Onze website is officieel erkend als dealer van tafelvoetbal van Garlando. Deze leveren wij ook direct uit voorraad. Ook kan u vervangende onderdelen van Garlando bestellen op onze website. Deze voetbaltafels staan vooral bekend om de goede kwaliteit en prettige speeleigenschappen. Voor meer informatie kan u op onze website kijken. 

Waarom tafelvoetbal kopen op onze website?

Vanwege ons grote assortiment en onze specialistische kennis over tafelvoetbal kunnen wij u helpen met het vinden van de beste tafelvoetbal die bij u past. Wij bieden zowel zakelijke tafelvoetbals aan als particuliere. Hier hebben wij uiteraard ook een aparte pagina voor. Wij helpen u graag met het vinden van een voetbaltafel die het beste bij u past. Als u vragen heeft over onze producten voor of na de aankoop kan u goed bij onze klantenservice terecht. Onze mederwerkers helpen u graag. 

Wilt u een tafelvoetbal kopen? Wij bieden een groot assortiment aan producten aan voor instellingen zoals bedrijven, scholen, gevangenissen of openbare ruimtes. Onze voetbaltafels zorgen voor veel plezier. Ook hebben we een aanbod aan voetbaltafels met speciale eigenschappen of voor de paticuliere gebruiker thuis. Voor een scherpe prijs en snelle levering kan u de beste tafelvoetbal kopen op voetbaltafel. Wij helpen u als erkend verkoper van goede merken graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn