Voor veel mensen is het moeilijk om gewicht te verliezen. In de huidige tijd zijn verleidingen werkelijk overal, en is het dus moeilijk om te kiezen voor de juiste voeding. Als gevolg hiervan hebben veel mensen (al dan niet ernstig) overgewicht, en kiezen steeds meer van hen voor de diensten van de personal trainer in Roosendaal. JM-X Personal Training is namelijk een ervaren personal trainer in Roosendaal en omgeving (zoals Bergen op Zoom en Etten-Leur,) die je kan helpen met afvallen. Op de website van JM-X Personal Training vind je allerlei informatie over hoe ze met jou samen je doel bereikt: jm-xpersonaltraining.nl. Ze heeft ervoor gekozen om mensen te begeleiden met afvallen omdat ze zich zelf veel beter voelt als ze de juiste voeding combineert met een bij haar passende manier van sporten. Het geeft haar veel energie en ze zit lekker in haar vel, en dat gunt ze iedereen. De kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar eigen zoektocht naar gezondheid en een fit lichaam zet ze in als personal trainer in Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom. Je kunt haar dus inhuren om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe balans in je lijf en mede daardoor in je hoofd. Want gezond zijn geeft rust en tegelijkertijd meer energie om nieuwe dingen aan te pakken.

Personal trainer in Roosendaal met all-in aanpak

Wat de begeleiding van JM-X Personal Training zo bijzonder maakt is dat je niet alleen tips en adviezen krijgt met betrekking tot sport en beweging. Voeding en minste zijn namelijk minstens net zo belangrijk. Uiteraard ga je bij JM-X Personal Training sporten, bijvoorbeeld met:

  • Fitnessapparaten in de fitnessruimte
  • Oefeningen met je eigen lichaamsgewicht, zowel binnen als buiten
  • Oefeningen die je meekrijgt om thuis, dagelijks uit te voeren

Probeer je dus vast in te stellen op het feit dat je niet enkel twee keer in de week in de sportschool gaat sporten, maar ook daadwerkelijk in je dagelijks leven beweging zult moeten gaan inpassen. Naast bewegen biedt deze personal trainer in Roosendaal echter ook tips en adviezen betreft voeding en mindset. De eerste is logisch, goede voeding is namelijk ontzettend belangrijk voor je lichaam. Goede voeding geeft je de energie om te werken, leven en bovendien te herstellen van trainingen, en de juiste voedingsstoffen zorgen ervoor dat je lichaam goed functioneert. Een goede minset is echter niet iets waar mensen veel aandacht aan besteden, zeker niet als ze simpelweg willen afvallen

De mindset om blijvend af te vallen

De personal trainer in Roosendaal legt uit: Om blijvend af te vallen is het belangrijk verleidingen te kunnen weerstaan en de rust te vinden om af en toe even stil te staan bij je doelen. Waarom doe het? Wat wil je bereiken? En wanneer gaat het mis? Door bewust met dit soort zaken bezig te zijn creƫer je een stabielere, mentale basis om blijvend af te vallen en patronen bij jezelf te herkennen die je wellicht saboteren. En daarom werkt de aanpak van deze personal trainer in Roosendaal zo goed. Want om op een gezonde manier af te vallen zul je zowel moeten sporten, als aandacht aan je voeding en mindset moeten besteden,. Doordat deze personal trainer in Roosendaal haar aanpak baseert op alledrie deze aspecten, lukt het je met haar hulp zeker!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn