Archieven en overvolle opslagruimtes zijn verleden tijd. Tegenwoordig willen we duurzaam en online werken. Neem eens een kijkje op easystartoffice en laat u verrassen door de voordelen van een virtueel kantoor kvk!

Wat doet Easystart Office? 

Toen oprichter Chris Radev merkte dat veel kleine ondernemers moeite hadden met het opstarten van hun bedrijf, mede door de (te) grote stap van en naar het huren van een eigen werkomgeving/kantoor, besloot hij dat het ook anders kon. Inmiddels is Chris alweer  meer dan 30 jaar ondernemer en heeft hij vele kleine en middelgrote bedrijven zien groeien tot waar ze nu zijn.

Hoe heeft Chris deze ondernemers dan kunnen helpen? Door met Easystart Office een unieke dienst aan te bieden: een virtueel kantoor kvk. Hiernaast bieden wij cowerkplekken, registratieadressen en flexibele huurovereenkomsten. Dit alles op één van onze representatieve locaties. U heeft uw kantoor altijd bij de hand en ervaart dus alleen de voordelen van het hebben van een kantoor. Geen torenhoge maandlasten en geen zorgen met betrekking tot indeling, representativiteit en het aanschaffen van duur kantoorgerei. 

Onze missie: alle voordelen bieden van een eigen kantoor, zonder de nadelen! 

Ook niet geheel onbelangrijk: geen kleine lettertjes of verborgen gebreken. Op al onze locaties razendsnel internet en geen bijkomende servicekosten. Op onze website easystartoffice.com vindt u meer informatie met betrekking tot onze diensten en tarieven en wat een virtueel kantoor kvk kan betekenen voor u.

Wilt u dus:

  • Een representatief registratieadres?
  • Een professionele werkomgeving zonder hoge maandlasten en andere bijkomende kosten van een kantoor? 
  • Een cowerkplek waar u gerust uw klanten kunt ontvangen?
  • Een flexibele huurovereenkomst voor uw virtueel kantoor kvk?

Vind mogelijkheden met uw virtueel kantoor kvk

Naast de hierboven genoemde voordelen, kunt u er ook nog voor kiezen om uw huisadres privé te houden. Schrijf uw bedrijf in op ons zakelijk inschrijfadres voor de KvK. Gebruik de kantoorruimte wanneer het u past. Vaste tarieven zonder verborgen kosten. U heeft al een virtueel kantoor kvk vanaf €59 exclusief btw per maand. Ook wanneer u meerdere bedrijven op hetzelfde contract wilt hebben. 

Wie tegenwoordig succesvol wil zijn, weet dat blijven innoveren de sleutel is tot een succesvol en goedlopend bedrijf. Innoveren kost tijd en tijd is geld. Daarom wilt u al uw tijd kunnen steken in het verbeteren van uw dienst of product. Wij helpen u daarbij. Als ondernemer snappen wij waar uw prioriteiten liggen en ook dat dat niet is bij het stelselmatig huren van een bedrijfspand. De lat ligt hoog en de klant wil steeds meer. Daarom Easystart Office. Daarom een virtueel kantoor kvk. Geen gedoe, gewoon een goed verzorgde, professionele werkplek waar u ten alle tijde uw klanten kunt ontvangen. 

Registreren is geen tijdrovende klus en kan gemakkelijk online. Gegarandeerd binnen 1 dag aan de slag! Start vandaag nog en ontdek de toekomst van het kantoorwerken met uw virtueel kantoor kvk!

Met locaties in Amsterdam en Rotterdam altijd dichtbij belangrijke evenementen en beurzen. Centraal gelegen panden en logistieke bereikbaarheid. Dat vinden wij belangrijk. Innoveer vandaag nog en neem contact op met Easystart Office. 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn