Lima Fotografie Gouda is een specialist in fotografie en vormgeving in de omgeving van Gouda. Ze hebben al een heel portfolio opgebouwd, deze is te zien op hun website: limafotografie.nl.

Waarom Lima Fotografie te Gouda?

Lima Fotografie & Vormgeving is opgericht door Oscar Limahelu. Oscar werkt sinds 2005 als zelfstandig professioneel fotograaf en vormgever onder de naam Lima Fotografie & Vormgeving. Dit betekent dat hij al 14 jaar ervaring heeft als zelfstandig fotograaf te Gouda en omstreken. Voor die tijd heeft hij bij verschillende reclamebureaus gewerkt. Het is zijn kracht om met bijzondere gelegenheden onopvallend aanwezig te zijn en deze op mooie wijze vast te leggen. Hij heeft oog voor licht, detail en emotie. Daarnaast vindt hij het belangrijk om in samenspraak met de klant tot een mooi resultaat te komen. Dit betekent dat hij altijd luistert naar wat de klant zoekt en wilt bereiken met de foto’s. Sinds maart 2014 werkt Oscar samen met Patrick Meijboom, een enthousiaste ondernemer, fotograaf en eigenaar van Meijboom Fotografie & Lijsten gespecialiseerd in fine-art prints en inlijstwerk. Dit maakt ze een sterk duo op het gebied van fotografie in Gouda. 

Daarnaast liggen ze op een mooie locatie dicht bij het centrum. Hierdoor zijn ze in staat om snel in het centrum van Gouda te zijn, of de omgeving in te gaan. Hiernaast beschikken ze over alle vaardigheden om op allerlei evenementen of bedrijven de perfecte foto’s te schieten. Voor het hele portfolio kun je terecht op hun website, waar ze onder het kopje “Blog” extra informatie geven over de foto’s die ze laten zien, en over de evenementen waar ze aanwezig waren. Zoekt u dus een ervaren fotograaf? Dan bent u bij Lima Fotografie in Gouda aan het juiste adres.

Waarvoor kunt u bij Lima Fotografie & Vormgeving terecht?

Lima Fotografie te Gouda is in staat om op allerlei soorten evenementen, of speciale gelegenheden prachtige plaatjes te schieten. Je kunt ze inhuren voor:

  • Bedrijfsfotografie
  • Evenementen
  • Portret / Familie
  • Trouwen

Op het gebied van bedrijfsfotografie zijn ze erg ervaren. Op de site is te zien dat ze al bij veel bedrijven prachtige foto’s hebben gemaakt. Naast bedrijfsfotografie doen ze ook aan productfotografie en reportages. Ondanks dat ze bekend staan als Lima Fotografie te Gouda, zijn ze ook bereid om buiten Gouda bedrijven van foto’s te voorzien. Zo hebben ze al een prachtige fotocollectie gemaakt bij Remise in Den Haag. Op de site kan je bij het kopje evenementen zien wat voor werk ze al hebben gedaan. De meeste evenementen vonden plaats in Gouda, maar ze hebben ook al gewerkt bij concerten. Ook op dit gebied zijn ze dus van alle markten thuis. Het is ook mogelijk om ze in te huren voor portretten, of speciale evenementen als trouwerijen. 

Op de site kunt u allerlei soorten tarieven bekijken. Ook is het mogelijk om nabestellingen te plaatsen. Zoekt u dus een ervaren fotograaf, in het centrum van Gouda of ergens anders in het westen van Nederland? Neem dan een kijkje op de website van Lima Fotografie & Vormgeving te Gouda. Bekijk de tarieven, en maak gemakkelijk een afspraak via mail of telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn