Of je nu woonachtig bent in Bergen Op Zoom of er misschien een keer op bezoek bent, er valt in Bergen Op Zoom genoeg te beleven. Zo zijn er verschillende bezienswaardigheden, kun je er prima winkelen en zijn er genoeg restaurants waar je lekker een hapje kunt eten. Dat is natuurlijk erg leuk voor overdag, maar hoe zit het dan in de avond? Waar vind je nou een gezellig café in Bergen Op Zoom? Er zijn uiteraard ook genoeg uitgaansgelegenheden in Bergen Op Zoom, maar als je op zoek bent naar een echt gezellig café, dan moet je bij Café ‘t Slik zijn. Café ‘t Slik is een uiterst gezellig café in Bergen Op Zoom waar je je dag perfect kunt afsluiten. 

Café ‘t Slik is een uiterst gezellig café in Bergen Op Zoom 

Café ‘t Slik is een gezellig bruin café in Bergen Op Zoom. Het bestaat al ontzettend lang en is ooit begonnen als een herberg. Tegenwoordig is het een flink uitgebreid café waar je kunt genieten van live muziek en de lekkerste bieren. Wanneer je graag uitgaat, maar liever niet in een drukke club of discotheek je nacht doorbrengt, dan is Café ‘t Slik een uitstekend alternatief. Bij Café ‘t Slik is het namelijk altijd gezellig druk. Na de uitbreiding met een tweede café in het pand wat zich naast Café ‘t Slik bevindt, is er genoeg ruimte voor de vele bezoekers en is het er altijd gezellig. Café ‘t Slik is dan ook een zeer bekend café in Bergen Op Zoom waar men graag komt. Er worden in het café ook regelmatig verschillende thema-avonden georganiseerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een karaokeavond op de zaterdag? Als je geen fan bent van karaoke kun je ook voor andere evenementen terecht in het café. Wat dacht je bijvoorbeeld van: 

  • Verschillende Dj’s 
  • Coverbandjes 
  • Top 100 

Er valt dus genoeg te beleven in Café ‘t Slik. Het is dan ook niet voor niets het meest populaire café in Bergen Op Zoom. Als je dus op zoek bent naar een gezellig café voor een leuk avondje uit, kom dan langs bij Café ‘t Slik. Het café is elke vrijdag en zaterdag vanaf tien uur ‘s avonds geopend. Het is een echt bruin café met een huiselijk en knus interieur. Er hangt altijd een gemoedelijke sfeer en er komen bezoekers van jong tot oud. Café ‘t Slik kun je overigens ook terecht voor bedrijfsfeesten of besloten feesten. Voor een bedrijfsborrel kun je in de middagen terecht. Je hoeft hiervoor het café niet af te huren en het personeel is inbegrepen. Je kunt er ook verschillende hapjes verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan een warme snackmix of aan gesneden kaas en worst. Ook voor besloten feesten zoals een bruiloft of een jubileum kun je terecht in het café in Bergen Op Zoom. In de zomer kun je dan zelfs gebruikmaken van het binnen terras van het café. Hier kun je bijvoorbeeld een gezellige barbecue organiseren. 

Kom gezellig eens langs voor een drankje 

Of je nu op zoek bent naar een gezellig café in Bergen Op Zoom voor een leuk avondje uit of voor het organiseren van een feest, bij Café ‘t Slik ben je aan het juiste adres. Dit gezellige café in Bergen Op Zoom is uitermate geschikt voor het organiseren van bedrijfsborrels of andere besloten feesten. Kijk voor meer informatie op cafe-tslik.nl. Ook voor een gewone avond uit kun je terecht bij Café ‘t Slik. Je bent op vrijdagavonden en zaterdagavonden van harte welkom. Kijk op http://cafe-tslik.nl/ voor de openingstijden en de routebeschrijving. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn