Een feestje vieren kan voor iedere gelegenheid. Dit kan natuurlijk altijd bij u thuis. Indien u hier geen plek voor heeft in uw eigen woning, kunt u een feestzaal huren in Tilburg. Een feestzaal huren in Tilburg biedt namelijk een tal van mogelijkheden, waardoor u zich niet druk hoeft te maken over ruimtegebrek of de rotzooi die achterblijft. Een feestzaal huren in Tilburg doet u eenvoudig bij Café Bet Kolen. Wij bieden veel mogelijkheden om een feestzaal te huren in Tilburg, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor uw feest. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een feestzaal huren in Tilburg en hoe u met ons in contact komt. Zo kunt u direct een feestzaal huren in Tilburg voor de gewenste datum.

Veel opties bij een feestzaal huren in Tilburg

Als u op zoek bent naar een perfecte locatie voor uw feest, dan kunt u een feestzaal huren in Tilburg. Een feestzaal huren zorgt er namelijk voor dat u veel mensen kwijt kunt en dat u van alle gemakken bent voorzien. Het maakt daarbij niet uit hoeveel personen er uitgenodigd zijn. Een feestzaal huren in Tilburg heeft namelijk plaats voor iedereen. Door middel van een vaste schuifwand kunnen wij de feestzaal eenvoudig groter of kleiner maken. Daardoor kan zelfs het kleinste feestje een groot succes worden. Daarnaast biedt een feestzaal huren bij ons café nog enkele voordelen:

  • Volledige catering
  • Koud en warm buffet
  • Uitgebreid diner
  • Invulling van muziek
  • Verlichting
  • Aankleding van de ruimte

Als u met ons in contact komt om een feestzaal te huren in Tilburg kunt u ook de wensen voor de catering met ons bespreken. Wij kunnen u namelijk op alle vlakken van dienst zijn. Of het nou alleen gaat om drankjes en een hapje, of een volledige maaltijd, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij ook voor de muziek zorgen. U hoeft dan alleen maar aan te geven wat voor gezelschap er bij ons langskomt en eventuele nummers die sowieso in de playlist moeten verschijnen en wij zorgen dat deze afgespeeld worden. Natuurlijk zorgen wij ook voor sfeervolle verlichting en eventueel ook de aankleding van de ruimte. Zo kan zelfs een themafeest een groot succes worden. U kunt dit geheel aan ons overlaten, maar u kunt ook uw wensen aan ons kenbaar maken of met eigen ideeën komen. Een feestzaal huren gaat daardoor nooit vervelen en u bent gegarandeerd van een succesvol feest waar al uw gasten nog jaren over napraten.

U hoeft alleen maar te genieten

Café Bet Kolen is het adres voor een groot feest. Wij bieden een grote feestzaal aan die net vernieuwd is. Deze zaal biedt ruimte voor 30 tot 200 personen, waardoor het altijd de perfecte locatie is. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de volledige catering. Wij maken het u graag naar uw zin, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Naast onze feestzaal bieden wij ook de gelegenheid om een potje te darten of te poolen. Zo kunt u ook met vrienden een avondje uw favoriete hobby beoefenen onder het genot van een hapje en drankje. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over ons café of het afhuren van onze feestzaal? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.feestzaal-huren-tilburg.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn