Mijn vriendin en ik hebben begin dit jaar een appartement gekocht in het centrum van Amsterdam en begin deze maand was de verhuizing. Wij waren hiervoor een appartement in Amsterdam aan het huren, maar wilden graag zelf iets kopen. Door omstandigheden hadden wij veel hulp nodig met verhuizen in Amsterdam en daarom zochten wij naar een bedrijf dat kon helpen. Wij vonden de website van Angel Verhuizingen en zij hebben ons erg goed geholpen. Mijn vriendin en ik waren al een tijdje op zoek naar een appartement dat wij konden kopen en begin dit jaar vonden wij er eentje. De huizenmarkt in Amsterdam is erg lastig en je moet snel zijn om iets te kunnen kopen. Wij waren al een paar jaar aan het huren, maar voor ons zou het veel verstandiger zijn om iets te kopen. Door de hypotheek bouw je zelf vermogen op, terwijl je bij huren je geld geeft aan iemand anders. Begin deze maand was de verhuizing en het leek ons het beste om een verhuisbedrijf in te schakelen. Verhuizen in Amsterdam kan lastig zijn, vooral als je van een appartement naar een ander appartement verhuist. De spullen moeten allemaal naar beneden worden getild en daarna weer naar boven getild worden en dat is erg zwaar. Toen ik hoorde dat ik de week voor de verhuizing ook nog een aantal dagen naar het buitenland moest voor mijn werk, wisten wij zeker dat wij een verhuisbedrijf wilden gebruiken. Ik door mijn werk niet veel helpen met inpakken en wilde niet al het werk overlaten aan mijn vriendin. Wij hoopten een bedrijf te vinden dat de spullen kon verhuizen in Amsterdam en kon helpen met inpakken. Ik zou zelf al veel spullen uitzoeken en apart zetten en mijn vriendin en de verhuizers zouden dan de rest doen.

Verhuizen in Amsterdam met Angel Verhuizingen

Online zochten wij naar een verhuisbedrijf dat kon helpen met verhuizen in Amsterdam en wij vonden verschillende bedrijven. Niet alle bedrijven konden helpen met inpakken, waardoor er slechts nog een paar verhuizers overbleven. Verhuizen kan erg duur zijn, maar wij hoopten niet te veel te betalen. Een van de bedrijven die wij gevonden hadden was Angel Verhuizingen. Dit bedrijf kon helpen met inpakken en de spullen verhuizen in Amsterdam. Wij vonden veel goede beoordelingen over dit bedrijf en zij konden de verhuizing doen voor een goede prijs. Het leek ons het beste om de verhuizing te regelen via dit bedrijf.

De verhuizing is goed verlopen

Begin van deze maand was onze verhuizing en alles was goed verlopen. Ik kwam de avond voor de verhuizing terug en kon hierdoor ook helpen met verhuizen in Amsterdam. De verhuizers hadden alles al goed ingepakt en deden dit beter dan wij konden doen. Alle spullen hadden veel bescherming en niet beschadigde tijdens de verhuizing. De verhuizing was een flinke klus, maar met de hulp van Angel Verhuizingen verliep verhuizen in Amsterdam zonder problemen. Wij raden daarom dit bedrijf aan als verhuisbedrijf.

  • Dit bedrijf kan helpen met inpakken en het transport
  • Zij konden de verhuizing voor een goede prijs regelen
  • Alles werd erg goed en stevig ingepakt
  • De verhuizing verliep zonder problemen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn