Toen mijn vorige telefoon gevallen was, kwam er direct een grote barst in het scherm. Gelukkig kon ik de telefoon nog gebruiken en was een groot gedeelte van het scherm nog leesbaar, maar ik vond het wel erg zonde. Begin deze maand mocht ik een nieuwe telefoon uitkiezen en ik wilde niet dat hetzelfde zou gebeuren met deze telefoon. Online zocht ik op wat de beste bescherming voor mijn scherm zou zijn en ik las dat tempered glass de beste bescherming geeft. Op de website van 123megastore.nl vond ik een protector voor een goede prijs en die gebruik ik nu voor mijn telefoon. Ongeveer een half jaar geleden was mijn telefoon gevallen en hierdoor kwam er een grote barst in het scherm. Ik ben iemand die altijd erg goed voor zijn spullen zorgt en erg voorzichtig is, daarom had ik nog nooit schade aan mijn telefoons gehad. Natuurlijk zijn mijn telefoons wel eens gevallen, maar dit was dan noot ernstig. Ik gebruikte altijd een screen protector tegen het krassen, maar niet voor bescherming tegen het vallen, ik dacht dat ik dit niet nodig had. Na de val duurde het nog vijf, of zes maanden voordat ik een nieuwe telefoon mocht uitkiezen en aangezien ik het scherm nog kon lezen, besloot ik om hier op te wachten. Van te voren had ik al gekeken welke telefoon ik wilde hebben en hoe ik mijn nieuwe telefoon het beste zou kunnen beschermen bij een val. Ik las online op verschillende pagina’s dat tempered glass de beste bescherming biedt. Dit soort bescherming helpt tegen krassen, maar zorgt er voor dat de kans op een barst in het scherm veel kleiner is. Ik wilde daarom op het moment dat mijn nieuwe telefoon binnen zou komen al op zoek gaan naar een webshop om tempered glass te kopen.

Tempered glass gekocht bij 123megastore.nl

Vorige week kwam mijn nieuwe telefoon binnen en ik besloot om direct online te gaan zoeken naar een protector. Ik vond verschillende websites waar ik tempered glass kon kopen voor mijn model. Een van de websites die ik gevonden had was 123megastore.nl. Op deze website worden veel verschillende producten verkocht voor telefoons en ik zag veel goede beoordelingen over dit bedrijf. Ik zag dat ik hier erg voordelig tempered glass kon kopen en besloot om dit direct te doen. Mijn bestelling zou de volgende dag al geleverd worden.

Erg blij met mijn aankoop

Toen ik het pakketje met de protector zag, besloot ik om direct het tempered glass aan te brengen op mijn telefoon. Met de instructies was het erg gemakkelijk en er zaten ook producten bij om het scherm eerst schoon te maken. De protector paste perfect en er waren geen belletjes op het scherm te zien. Mijn telefoon heeft nu een zeer goede bescherming tegen het vallen en ik ben erg blij met mijn aankoop. Voor het kopen van tempered glass kan ik 123megastore aanraden.

  • Ze verkopen veel verschillende producten voor telefoons
  • Het bedrijf heeft veel goede beoordelingen
  • Ik kon hier de protector voordelig kopen
  • Bij mijn aankoop zaten instructies en schoonmaakmiddelen
  • Het tempered glass past perfect en er zijn geen belletjes te zien 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn