De badkamer is in veel gevallen al snel een onnatuurlijk ogende ruimte. Dat komt omdat je voor de badkuip en toilet porselein gebruik. De spiegel is van glas en dat geldt uiteraard ook de douchecabine. Vaak gebruik je tegels in de badkamer omwille van het water en dit is ook makkelijker droog/schoon te maken. Om toch een beetje natuur in de badkamer te brengen kun je via Het Ambacht Losser een mooi badkamermeubel van hout op maat laten maken. Het is in de badkamer vaak al snel volledig wit en je hebt te maken met onnatuurlijk ogende materialen zoals tegels of steen, beton, porselein, plastic en de veelgebruikte badkamer spots. Daar is op zich uiteraard helemaal niets mis mee. Het kan zo zijn dat deze stijl helemaal past bij jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Maar als dat niet zo is, dan is het goed om te weten dat je alternatieve opties hebt. Veel mensen denken er niet over na dat ze ook hout in de badkamer kunnen gebruiken. Hout is tegenwoordig op zo’n manier te bewerken, dat het waterbestendig is. Daarnaast is niet elk onderdeel in de badkamer even nat. Je doet er niet goed aan om hout in de douchecabine te plaatsen, maar een wastafelmeubel kan prima van hout zijn gemaakt. Het voordeel van hout is dat je er makkelijk een badkamermeubel op maat van kunt laten maken. Zo heb jij dus de volledige controle over hoe je badkamermeubel eruit komt te zien. Dat is uiteraard positief, want op deze manier ben je niet aangewezen op de ontwerpen van meubelen die door anderen reeds zijn uitgedacht. Als je naar een winkel gaat, dan kan het best zo zijn dat je een mooi badkamermeubel tegenkomt die past bij jouw smaak. Maar het is natuurlijk beter om zelf een badkamermeubel van hout op maat te laten maken als je zelf een goed idee hebt van hoe je het wil hebben. Tevens past een badkamermeubel hout op maat altijd precies in jouw badkamer. Je kunt de afmetingen zo doorgeven dat het badkamermeubel uiteindelijk precies tegen de wand past bijvoorbeeld zonder dat er ruimte overblijft. Dat is nu juist het mooie aan een badkamermeubel hout op maat, want de mogelijkheden zijn in principe eindeloos. Helemaal als je besluit om een badkamermeubel van hout op maat te laten maken door Het Ambacht Losser.

Een badkamermeubel van hout op maat laat je maken door Het Ambacht Losser

Mocht je op zoek zijn naar een badkamermeubel van hout op maat, dan doe je er goed aan om te kiezen voor Het Ambacht Losser. Het is uiteraard zo dat je op zoek bent naar kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het Ambacht losser heeft een eigen meubelmakerij. Dat betekent dat alles in eigen beheer is en onder 1 dak gebeurt. Daardoor bespaar jij op de kosten van een badkamermeubel van hout op maat.

Bekijk het volledige assortiment via de site

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het werk van deze meubelmakerij, dan kun je een kijkje nemen op de site van hetambacht-losser.nl. Hier vind je een overzicht van tal van verschillende meubelen zoals:

  • Stoelen 
  • Tafels 
  • Kasten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn