De 3D Printer Kopen Gids is er om u te helpen met een goedkope 3D printer kopen, maar ook voor kwalitatieve 3D printers bent u hier aan het goede adres. Wij hebben een gids van 3D printers, met de beste prijs-kwaliteit verhoudingen. Wilt u op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen en deals, dan is het verstandig om onze blogs en website in de gaten te houden!

Een 3D printer

Een 3D printer print op basis van digitale bouwtekeningen en drie dimensionale objecten kan. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. 3D printers gebruiken in de meeste gevallen plastic, omdat dit goedkoper is en ook makkelijker te gebruiken is. Sommige 3D printers kunnen zelfs printen met andere materialen, zoals metalen en keramiek. De opkomst van het 3D printen is in heel rap tempo omhoog gegaan. Het is wereldwijd een van de snelst groeiende technologie├źn. Het blijft niet meer alleen bij grote industrie├źn en productiebedrijven die overstappen op 3D printen, maar ook veel particuliere thuis gebruikers stappen over op het 3D printen. 

Goedkope 3D printer kopen?

Een goedkope 3D printer kopen is niet altijd even makkelijk. Er is een breed aanbod op het internet, maar ze zijn vaak prijzig. Om hier een goede uit tussen te plukken kan soms lastig zijn. Op onze website hebben we een overzicht van 3D printers met de scherpste prijzen. Al moeten we wel zeggen dat het de laatste jaren steeds makkelijker is geworden voor de consument om met minder geld een redelijk goede 3D printer te kopen. Een goedkope 3D printer kopen? Hieronder een aantal mogelijkheden:

  • Goedkope 3D printer kopen onder de 1000 euro: De Flashforge Creator Pro is een 3D printer die in deze categorie valt. Het is een 3D printer die perfect geschikt is voor consumenten en thuisgebruikers, en kost minder dan 1000 euro. Hij doet hetzelfde als vele industrieprinters, maar is gewoon een stuk beter geprijsd voor jullie. Hij heeft een stevige metalen behuizing, dual extrusion functionaliteiten en de mogelijkheden om in PLA, ABS, en PVA te printen. Het is een absolute topper voor een prijs van onder de 1000 euro. 
  • Goedkope 3D printer kopen onder de 750 euro: De Qidi Tech I. Het is een 3D printer die lijkt op de Flashforge Creator Pro. Het is een goedkopere variant van de Makerbot Replicator 2X, maar doet hier zeker niet aan onder! De Qidi Tec I is een 3D printer die de optie biedt om te printen in PLA, ABS en PVA. Het is misschien in prijs een stuk minder als de gelijkmatige variant Makerbot Replicator 2X, maar in kwaliteit niet! Deze 3D printer heeft een speciale hoge resolutie instelling die het afregelen van 3D prints een stuk makkelijker maakt.
  • Goedkope 3D printer kopen onder de 500 euro: De M3D Micro. Het lijkt misschien een beetje onmogelijk, een 3D printer onder de 500 euro, maar de M3D Micro is een goed voorbeeld van een goedkopere, maar kwalitatief goede 3D printer. Het is een compacte variant en daarom geschikt voor thuisgebruik.
  • Goedkope 3D printers kopen onder de 250 euro: Da Vinci Jr. Een van de goedkoopste, maar toch geschikte 3D printers!

Een goedkope 3D printer kopen? Kijk dan vooral op onze website 3dprinterkopengids.nl en wij helpen u verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn