Wij zijn grote liefhebbers van golfen en wij gaan daarom ieder jaar een midweekje naar een bestemming waar wij deze heerlijke sport kunnen uitoefenen. Wij hebben de voorgaande jaren altijd lange reizen ondernomen om naar luxe golfressorts te gaan, maar dit jaar wilden wij het een keer dichter bij huis gaan zoeken. Wij worden namelijk allebei een dagje ouder en wij hadden geen zin meer in lange en verre reizen en daarom hebben wij gekeken of wij misschien iets dichter bij huis konden vinden. Wij hebben toen gezien dat er een golfhotel in Twente is en daar wilden wij graag een keer meer over weten. Wij hadden namelijk gehoord dat dit golfhotel in Twente heel erg goed was en dus wilden wij graag weten of wij hier misschien ook een keer langs konden gaan. Het zou voor ons ideaal zijn om een golfhotel in Twente te kunnen boeken want wij wonen zelf in Utrecht en dan zouden wij er gewoon in de auto naartoe kunnen rijden. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een reservering te maken in dit golfhotel in Twente en ik kan u zeggen dat wij gemerkt hebben dat wij dit het beste konden doen via het internet. Als je gaat googelen op golfhotel in Twente, dan kom je meteen op de juiste site terecht. Wij hebben de site van kruisselt.nl even goed doorgenomen en hoe langer wij dit deden, hoe meer het voor ons duidelijk werd dat wij hier interessante opties aangeboden kregen. Dit golfhotel in Twente is heel erg interessant voor mensen die al een beetje ouder zijn, maar die nog wel heel erg graag willen golfen. Het heeft daarom ook niet lang geduurd voordat wij een reservering hadden gemaakt bij dit golfhotel in Twente. Wij kregen te horen dat men een mooie kamer voor ons zou reserveren en dat wij een mooie tijd voor de boeg hadden. Dat was allemaal heel fijn om te horen en wij zijn daarom ook blij dat wij met kruisselt.nl in zee zijn gegaan. 

Wij hebben genoten in dit golfhotel in Twente

Wij zijn heel erg blij dat wij voor kruisselt.nl gekozen hebben want in dit golfhotel in Twente hebben wij een heel mooie midweek gehad. Wij begonnen ‘s ochtends met een lekker ontbijtje en vervolgens gingen wij de court op om lekker te golfen. Aan het eind van de dag stond een diner voor ons klaar en wij hebben echt heerlijk genoten van het eten in dit golfhotel in Twente. Mocht u daarom ook een keer lekker de boel de boel willen laten, ga dan ook eens een paar nachten naar dit golfhotel in Twente. 

Wij komen volgend jaar weer terug

Wij hebben nu al besloten dat wij volgend jaar nog een keer naar kruisselt willen komen omdat:

  • wij hier een fantastische tijd hebben gehad
  • wij heel goed verzorgd zijn in dit heerlijke hotel 
  • wij maar heel weinig hoefden te betalen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit hotel. U zult zien dat u daar nog heel veel meer informatie kunt vinden. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn