Als je in de 21ste eeuw kind bent, dan heb je om je heen genoeg mogelijkheden voor vertier. Het probleem is echter dat 90% van al die opties bestaan uit passieve activiteiten of activiteiten waarbij weinig tot geen gebruik van het lichaam wordt gemaakt. Het kijken van tekenfilms en series op tv voor kinderen vergt immers weinig inspanning. Daarnaast hebben kinderen vaak een Playstation, Xbox of andere spelcomputer tot hun beschikking. Ook daar is nauwelijks fysieke inspanning voor nodig. Dankzij online spellen als Fortnite en PUGB zitten jonge kinderen en tieners zo urenlang te gamen. Dat betekent dat ze geen beweging krijgen en ook niet profiteren van de gezonde frisse buitenlucht. Ook de zon zal hun bleke huid niet voorzien van de nodige vitamine D. Dat zijn allemaal geen positieve ontwikkelingen. Vroeger hadden kinderen geen keuze, want binnen was gewoon niets te doen. Dus gingen kinderen naar buiten en bedachten hun eigen vertier met hun eigen fantasie. Als je kinderen nu naar buiten stuurt, dan moet je ze ook vertellen wat ze kunnen doen. Dus het is als ouder een goed idee om een trampoline van Proline te kopen bij buitenplezier-online.nl. Met een trampoline van Proline sla je meteen twee vliegen in 1 klap. Allereerst verschaf je de kinderen met een activiteit buiten, zodat ze ook echt gemotiveerd zijn om buiten te gaan spelen. Dus het feit dat ze dankzij de trampoline van Proline lekker buiten spelen is al een groot pluspunt. Maar je zorgt meteen ook voor de nodige beweging. Een trampoline activeert het volledige lichaam van je kinderen en is dus meteen ook een soort sport. Het op en neer springen, het maken van salto’s en het proberen om zo hoog mogelijk te komen, bevordert de spierkracht en soepelheid van het lichaam. Maar dat is niet alles, want een trampoline van Proline in de tuin zorgt er ook voor dat vriendjes, vriendinnetjes en kinderen uit de buurt graag langskomen. Het bevordert zo de sociale interactie. Dat is namelijk ook iets dat verloren gaat als kinderen hele dagen binnen zitten te gamen. Ze communiceren dan vaak alleen via de computer in een gamesetting. Dankzij een trampoline van Proline hebben kinderen weer echt contact met elkaar in levende lijve. Ze zien elkaar en dat activeert volstrekt andere vaardigheden dan wanneer ze elkaar alleen via de computer horen. Dus een trampoline van Proline is meer dan alleen een stuk speelgoed waar je je kinderen mee verwend. Het is vooral een middel waarmee je kinderen sociale en fysieke ontwikkeling van kinderen stimuleert. En dat dus allemaal in de frisse buitenlucht. Kijk dan ook snel op buitenplezier-online.nl voor meer informatie over de trampoline van Proline.

Bestel je trampoline van Proline online

Als je op zoek bent naar een trampoline, dan kun je deze online bestellen via de site van buitenplezier-online.nl. Je hebt de keuze uit verschillende soorten. Hierbij kun je denken aan:

  • Proline mini
  • Avyna Fitness
  • Proline 6 rond

Profiteer van de scherpe prijzen van buitenplezier-online.nl

Als je kiest voor buitenplezier-online.nl, dan profiteer je ook altijd van de scherpste prijzen. Verder krijg je je geld terug als je niet tevreden bent en profiteer je altijd van persoonlijke service. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn