Als u het idee heeft dat uw communicatievaardigheden niet optimaal zijn en dat u daar hinder van ondervindt, dan kunt u altijd bij ons een assertiviteitstraining komen volgen. Wij geven al vele jaren een eendaagse assertiviteitstraining een wij nodigen u uit om een keer te komen kijken of u deze assertiviteitstraining ook graag bij ons zou willen volgen. Waarom zou u deze assertiviteitstraining willen volgen? Wij merken dat mensen deze assertiviteitstraining om heel verschillende redenen komen volgen. De een heeft namelijk het idee dat hij of zij altijd over zich heen laat lopen. Dat kan heel schadelijk zijn omdat u op deze manier nooit uw eigen grenzen heeft weten te bewaken. Ook kan het zijn dat wanneer u juist altijd heel erg op uw strepen staat, u vaak botsingen heeft omdat u niet heeft geleerd hoe u water bij de wijn kunt doen. Dergelijke dingen kunnen allemaal van groot belang zijn om u goed te voelen en wij willen u daarom uitnodigen om bij ons een assertiviteitstraining te volgen. Wij hebben deze training al heel vaak gegeven en wij merken dat mensen hier heel erg veel aan hebben. Wij hebben de assertiviteitstraining zo vormgegeven dat u er optimaal van kunt leren. Wij werken altijd met mensen die veel ervaring hebben en die ook heel goed weten hoe zij u een spiegel voor moeten houden. Dat kan in het begin een beetje confronterend zijn, maar u zult merken dat dit de beste manier is om uzelf te verbeteren. Wij werken er graag hard aan dat u de beste versie van uzelf kunt worden. Wij weten precies welke oefeningen wij moeten doen om u te laten inzien hoe u zichzelf kunt verbeteren. Mocht u daarom graag meer over ons willen lezen, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u verder te helpen. Kijk daarom even op assertief om te zien wat wij hier allemaal aan interessante informatie hebben gepost. U zult zien dat wanneer u met ons in zee gaat, wij er alles aan zullen doen om u zo snel mogelijk te ontvangen voor de training. 

Door onze assertiviteitstraining staat u steviger in uw schoenen 

De mensen die reeds bij ons een assertiviteitstraining hebben gevolgd, hebben ons laten weten dat zij heel veel aan de assertiviteitstraining hebben gehad. Mocht u daarom graag ook bij ons een cursus willen volgen, dan kunt u zich via onze site opgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan. 

Geef u vandaag nog bij ons op

Wij hopen u een indruk te hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Mocht u graag bij ons in de leer willen gaan, dan kunt u zich bij ons melden. Kortom:

  • Wij staan voor u klaar om u te helpen 
  • Wij zorgen dat u steviger in uw schoenen komt te staan 
  • Wij kunnen u dit alles in een dag aanbieden 

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij leren u graag hoe u aan uw zelfvertrouwen kunt werken.                                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn