Ons bedrijf heeft eens per jaar een grote actie: als mensen een bestelling plaatsen van meer dan tweehonderd euro, krijgen zij eveneens een tegoedbon van tweehonderd euro. Deze actie wordt altijd zeer gewaardeerd door onze klanten, maar wij hebben vorig jaar gemerkt dat niet iedereen goed op de hoogte was van deze actie. Hij loopt namelijk maar een paar dagen en helaas hebben heel veel mensen hem toen gemist. Vandaar dat wij dit jaar voldoende aandacht wilden besteden aan deze actie en dus hebben wij folders laten drukken bij een drukkerij in Venlo. Deze drukkerij in Venlo kregen wij aangeraden door iemand waar wij al jaren voor werken. Deze persoon liet al vele jaren zijn folders drukken bij deze drukkerij in Venlo en hij was hier altijd zeer over te spreken. Vandaar dat wij even contact opgenomen hebben met deze drukkerij in Venlo en toen kregen wij te horen dat zij ons graag wilden helpen. Wij hebben toen gevraagd hoe deze drukkerij in Venlo normaliter te werk ging. Wij hadden namelijk nog niet helemaal voor ogen hoe onze folder eruit zou moeten gaan zien. Wij kregen te horen dat zij ons daar heel goed bij konden helpen. Als drukkerij in Venlo hadden zij namelijk ook de juiste mensen in dienst die ons konden helpen om een mooi ontwerp te maken. Dat sprak ons heel erg aan en dus hebben wij meteen even gekeken wat wij graag wilden laten maken.

Deze drukkerij in Venlo heeft prachtig drukwerk geleverd

Toen wij eenmaal een mooi ontwerp hadden gemaakt, konden wij gaan kijken naar de soorten papier die deze drukkerij in Venlo beschikbaar had. Wij hebben uiteindelijk op aanraden van deze drukkerij in Venlo gekozen voor heel mooi matglanzend papier. Dit papier is namelijk heel prettig en als je het in grote hoeveelheden bestelt, dan kost het ook helemaal niet veel geld. ├ťberhaupt zijn wij heel erg tevreden over de kosten die deze drukkerij in Venlo in rekening bracht. Wij waren namelijk voor minder geld klaar dan wij in eerste instantie gereserveerd hadden. Dat was dus heel erg prettig en wij zijn blij dat wij deze mensen in de arm hebben genomen. Wij hebben alle folder op tijd aangeleverd gekregen door deze drukkerij in Venlo en wij konden de folders meteen gaan verspreiden. Wij kregen heel goede reacties op de folder en tijdens de actieperiode zag het in onze winkel zwart van de mensen. Dat was precies waar wij op gehoopt hadden.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Wij zijn heel erg blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij hebben hier voor een goede prijs zaken kunnen doen en wij kregen daar topkwaliteit voor terug. Kortom:
  • Wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf
  • Wij komen hier volgende keer zeer zeker weer terug
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan vandaag nog even op de site RRgroup. Hier kunt u ook een offerte aanvragen, mocht u daarin geïnteresseerd zijn. Ik ben er zeker van dat u hier een goede deal kunt sluiten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn