Mijn vriendin en ik zijn vorige maand in ons nieuwe huis gaan wonen en dat bevalt tot nu toe erg goed. Wij hadden de mogelijkheid om een stuk grond te kopen bij een nieuwbouwwijk en daar een huis te laten bouwen zoals wij dit wilden. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar moesten zelf nog wel veel verbouwen aan het huis. Vorige maand konden wij er eindelijk in en wij wilden graag ons eigen huisnummerbord maken om te vieren dat wij hier konden gaan wonen. Wij vonden de website naambordjeswinkel.nl en hadden hier de mogelijkheid om ons eigen bordje te maken. Wij kregen goed advies van een van de medewerkers en zijn erg blij met het resultaat. Meer dan een jaar geleden kregen wij te horen dat de gemeente een nieuwe woonwijk wilden bouwen en wij besloten om naar de informatieavond te gaan. Wij zagen dat het mogelijk was om een stuk grond te kopen en daar zelf een huis op te laten bouwen en dit sprak ons erg aan. Wij waren zo gelukkig dat wij de grond konden kopen en lieten hier ons droomhuis op bouwen. Het huis werd echter volledig casco opgeleverd en kwam niet eens met een huisnummerbord. Wij moesten nog veel zelf aan het huis verbouwen, want anders konden wij niet goed geld lenen om alles te bekostigen. De afgelopen maanden hadden wij zeer hard gewerkt en wij konden niet wachten om eindelijk in ons huis te wonen. Toen wij er bijna in konden, besloten wij om een huisnummerbord te laten maken, om te vieren dat het bijna zo ver was. Wij wilden graag een nummerbord dat bij ons huis past en wilden het graag zelf ontwerpen, omdat wij dit het beste bij het hele project van ons droomhuis zou passen.

Zelf een huisnummerbord ontwerpen

Toen wij zochten naar een website om een huisnummerbord te bestellen, kwamen wij de website naambordjeswinkel.nl tegen. Deze website is gespecialiseerd in huisnummers en naambordjes en het is hier mogelijk om zelf een bordje te ontwerpen. Er is veel keuze uit verschillende materialen en omdat wij niet wisten wat wij het beste konden kiezen, namen wij contact op met het bedrijf. Wij werden erg vriendelijk geholpen en kregen goed advies over de verschillende materialen. Hierna bekeken wij een aantal voorbeelden en konden zelf ons eigen huisnummerbord maken. Wij waren natuurlijk erg benieuwd naar het resultaat en hoefden gelukkig niet lang te wachten.

Een leuk bordje bij de deur

Toen het huisnummerbord binnenkwam, besloten wij het direct op te hangen. Wij waren erg blij met het nieuwe bordje, want het resultaat is erg mooi geworden. Voor een goede prijs hebben wij nu onze eigen bordje bij de deur hangen. Het advies van de klantenservice was erg goed, want het bordje is erg stevig en past goed bij de stijl van de  rest van ons huis. Voor het bestellen van een huisnummerbord raad ik naambordjeswinkel.nl aan. 

  • Wij konden zelf ons eigen bordje ontwerpen
  • Wij kregen goed advies van de klantenservice
  • Wij konden het artikel kopen voor een goede prijs
  • Het bordje is erg stevig en mooi geworden      
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn