Ons bedrijf moet altijd heel veel software paraat hebben omdat wij namelijk al onze medewerkers een digitale werkplek willen bieden. Wij werken met grote hoeveelheden mensen en wij willen er daarom graag zeker van zijn dat wij deze mensen allemaal goed van dienst zijn. Als zij namelijk hun werk goed kunnen doen, dan hebben wij daar alleen maar baat bij. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om goede software in te slaan. Het probleem was echter dat wij dit jaar minder omzet hebben gedraaid en vandaar dat wij ook zijn gaan kijken naar mogelijkheden om voor een lage prijs goede software in te kopen. Het blijkt dan al snel dat het niet eenvoudig is om dit te realiseren omdat de meeste aanbieders hoge prijzen vragen voor de software die zij aanbieden. Vandaar dat wij ook erg ge├»nteresseerd waren in de Microsoft open license. Wij hadden deze tip gekregen van een bedrijf waar wij ooit zaken mee hebben gedaan. Zij vertelden ons dat zij ook gebruik waren gaan maken van een Microsoft open license. Dit klinkt misschien niet zo revolutionair, maar wel wanneer je bedenkt dat je een Microsoft open license ook tweedehands kunt kopen. Daar hadden wij nog nooit van gehoord en wij hebben daarom ook met veel interesse gekeken wat wij allemaal over deze tweedehands Microsoft open license konden vinden. Hoe meer wij namelijk over dit onderwerp te weten zouden komen, hoe beter wij zouden kunnen uitzoeken of dit ook echt iets voor ons kon zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om meer informatie te vinden over de Microsoft open license en wij hebben toen de site van softtrader.nl gevonden. Deze site vonden wij zeer interessant want hier kun je namelijk een dergelijke Microsoft open license kopen. Wij hebben daarom meteen gekeken welke tarieven zij hanteerden. Omdat wij veel specifieke vragen hadden, hebben wij ook even contact opgenomen met de mensen van softtrader.nl. Wij kregen toen een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die ons heel goed heeft uitgelegd wat de mogelijkheden waren. 

Wij vonden hier een betaalbare Microsoft open license

Wij hebben de mensen van softtrader.nl gevraagd hoe wij onze mensen aan de juiste software konden Is een Microsoft open license misschien een oplossing voor u?helpen zonder dat wij daar een enorm bedrag in hoefden te steken. Wij hebben toen te horen gekregen dat de tweedehands Microsoft open license echt heel erg geschikt voor ons zou zijn. Wij hebben deze daarom meteen besteld en dat is iets waar wij nog nooit spijt van hebben gekregen. Wij merken namelijk dat wij met topsoftware werken zonder dat wij daar een vermogen voor hebben hoeven betalen. 

Dit is 100% legaal

Soms denken mensen dat de producten van softtrader.nl illegaal zijn, maar dat is zeer zeker niet het geval. Het is allemaal volkomen legaal en dat maakt het heel interessant om de mogelijkheden van dit bedrijf eens te bekijken, zou ik zo zeggen. Kortom:

  • Wij vonden hier heel goede software 
  • Wij konden dankzij dit bedrijf heel veel geld besparen 
  • Wij gaan in de toekomst vaker een beroep doen op dit bedrijf

Mocht u meer willen weten, dan raad ik u aan om een keer naar de site van softtrader.nl te gaan kijken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn