Ik woon sinds drie jaar in Haarlem en ben hier een eigen bedrijfje begonnen. Al snel ontdekte ik dat ik voor mijn website goede teksten nodig had en dat het met niet goed lukte deze zelf te formuleren. Ik ging dus op zoek naar een tekstschrijver Haarlem. Nu denk je, in deze tijd waarin alles digitaal gaat: waarom per sé in Haarlem? Maar ik vind persoonlijk contact erg belangrijk. Ik wil graag dat de tekstschrijver weet wie ik ben en bovenal ook een keer in mijn bedrijf is geweest, de cultuur heeft geproefd en daarop aansluit met zijn of haar teksten. Een tekstschrijver Haarlem dus. Al snel kwam ik terecht op de website van Yvonne Rengers. Dat was precies waar ik naar zocht! Een tekstschrijver Haarlem die ook nog eens thuis is op het gebied van gezondheid, wellness en lifestyle. Mijn bedrijf is namelijk een beauty en wellness centrum. We hebben een sauna en zonnebankstudio, maar bieden ook yogalessen aan. Ik nam contact op en kreeg dezelfde dag nog een enthousiaste reactie. Ik heb Yvonne uitgenodigd in het wellness centrum en we hebben mijn wensen besproken. Ik vind het vooral belangrijk dat de tekstschrijver Haarlem de goede toon weet te zetten en de bezoekers van mijn website prikkelt. Ze moeten al direct het gevoel krijgen dat ze ook hebben na een bezoek aan mijn wellness centrum.

Erg tevreden over tekstschrijver Haarlem

Ik heb Yvonne eerst gevraagd een paar basisteksten te schrijven voor de website. Daar was ik erg tevreden over, dus besloot ik haar ook te vragen een nieuwe brochure te schrijven. Ook dit deed ze uiterst vakkundig. De teksten waren werkelijk prachtig: licht poëtisch, maar zonder te veel poespas. In onze gesprekken kwamen we op het idee ook een blogpagina op de website te zetten. Omdat ik zo tevreden was over haar werk, heb ik Yvonne een waardebon gegeven voor de sauna. Ik vond het belangrijk dat ze ook zelf de effecten van het wellness centrum kon ervaren. Hier heeft ze vervolgens een prachtige blog over geschreven. Daarna hebben we hetzelfde gedaan voor de zonnebank en de yogales. Na verloop van tijd is Yvonne onze vaste tekstschrijfster geworden. Zelfs voor de nieuwsbrieven – we hebben er twee: één voor de werknemers en één voor de klanten – klop ik nu bij haar aan. Ik maak zelf vaak een opzetje en Yvonne doet de finishing touch. Het is altijd een prettige samenwerking geweest en ik kan haar werk dus ook van harte aanbevelen. Naast commerciële teksten maakt ze ook journalistieke producties. Ze heeft een achtergrond in de journalistiek en zet deze in om mooie verhalen te vertellen. Op het raakvlak tussen journalistiek en commercie voelt ze zich het meest thuis: zo schrijft ze graag voor vakbladen en personeelsbladen. Bent u op zoek naar een originele en creatieve tekstschrijver voor bijvoorbeeld een eenmalige uitgave, dan bent u bij haar ook zeker aan het juiste adres. Ik heb Yvonne Rengers inmiddels ook aan veel bekende ondernemers in Haarlem aangeraden.

Tekstschrijver is van alle markten thuis

Yvonne Rengers is als tekstschrijver Haarlem in te huren voor allerlei soorten tekstproducties, zoals bijvoorbeeld:

 • Bladen maken
 • Sponsored magazines
 • Vakbladen
 • Personeelsbladen
 • Journalistieke producties
 • Tijdschriften
 • Online magazines
 • Commerciële producties
 • Folders
 • Brochures
 • Webteksten
 • Eindredactie
 • Projectcoördinatie
 • Seo-copywriting

U kunt bij tekstschrijver Haarlem dus terecht voor werkelijk al uw teksten. Yvonne Rengers heeft vooral veel ervaring met thema’s als arbeidsmarkt, financiën, gezondheid, zorg, welzijn, wellness, lifestyle, ICT, MKB, marketing en management. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u terecht op yvonnerengers.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn