Webshop laten maken door een vakkundig en grafisch team? Kies dan voor Creative ICT. Een professionele webshop dient betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te zijn en naar behoren te functioneren. Hiervoor bieden wij een passende oplossing, namelijk het laten maken van een Magento webshop! Magento is een uitgebreid, professioneel, open-source e-commerce pakket dat de volledige controle geeft over design, inhoud en functionaliteit van uw online winkel. Via het administratiepaneel is de gehele webshop te beheren van marketing, zoekmachine-optimalisatie tot product en verkoop beheer. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bezoek dan onze website of plan een gratis adviesgesprek met ons in.

Magento webshop laten maken

Magento is een zeer krachtig e-commerce platform die u als webshop eigenaar voorziet van handige features om zo uw Nederlandse of internationale webshop op te zetten. Heeft u op dit moment een webshop of wilt u graag beginnen? Kies dan voor een migratie of ontwikkeling op basis van Magento. Magento biedt u veel mogelijkheden als het gaat om de performance van de webshop te optimaliseren. Hierbij is ook uitgebreid aandacht bestaat aan de SEO, waardoor uw webshop beter bezocht zal worden en hoger zal worden weergegeven bij zoekopties van zoekmachines. Het systeem is snel aanpasbaar en daardoor zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Voor de internationale markt is het mogelijk om meerdere talen op uw website te zetten. Uiteraard is dit systeem responsive, waardoor uw webshop op elk apparaat goed leesbaar blijft. Ten slotte is ruim 50% van de tegenwoordige commercie afkomstig van telefoons.

Professionele webshop Creative ICT

De ontwikkelaars van Magento zijn zeer actief in het bedenken en implementeren van handige features. De focus ligt hierbij steeds meer op B2B, want ook bedrijven onderling willen profiteren van handige en snelle aankoop en verkopen. Eén van de belangrijkste pagina’s van een webshop is de ‘Check out’ pagina. Met een Magento webshop is het winkelmandje gestroomlijnd en overzichtelijk ingedeeld. Hierdoor is het eenvoudiger om bestellingen te plaatsen. Er hoeven maar weinig stappen te worden genomen, voordat de betaling uitgevoerd dient te worden. Hierdoor wordt een hogere conversie behaald. Tegenwoordig dient een aankoop binnen enkele muisklikken afgerond te kunnen zijn. Verkopen verlopen impulsiever en webshops dienen met het gewenste gebruiksgemak mee te bewegen. Een Magento webshop is hiervoor een ideale uitkomst! Creative ICT staat graag voor u klaar om u te ondersteunen. Geliefde alles uit te laten besteden? Neem dan gerust contact met ons op!

Voordelen van een Magento webshop laten maken door Creative ICT:

  • Wereldwijd door duizenden ontwikkelaars gebruikt, getest en geoptimaliseerd
  • Onbeperkte mogelijkheden door de schaalbaarheid van het platform
  • Erg toegankelijk, iedereen kan gebruiksvriendelijk werken in het beheersysteem
  • 100% zoekmachine vriendelijk, klaar om topposities mee te behalen
  • Volledig op maat te maken op basis van uw eisen en wensen
  • Eenvoudig te koppelen met betaal-, verzend-, boekhoud- en marketingsystemen
  • Creatief team dat graag voor u klaarstaat 
  • Gratis adviesgesprek

Magento webshop laten maken? Neem dan contact op met Creative ICT, zodat wij gezamenlijk met u alle wensen en eisen van uw webshop kunnen doornemen. Bekijk onze website voor meer informatie: creativeict.nl of neem gelijk contact met ons op bij vragen. Wij gaan voor succesvol online!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn