Bent u opzoek naar kunststof kozijnen? Ze verhogen de isolatie van uw woning en zijn bij benitech voordelig in aanschaf. Wilt u graag energie besparende maatregelen treffen? Dan is een gevelrenovatie met vervanging van kozijnen een goede optie. Vanaf 2 september is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) weer beschikbaar. Bent u zowel eigenaar als bewoner van uw woning en voert u twee of meer energiebesparende maatregelen uit, dan komt u in aanmerking van deze subsidie. benitech staat al jarenlang klaar voor haar klanten met hoogwaardige kunststof kozijnen. Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

Kunststof kozijnen

benitech staat garant voor een zorgvuldige montage van kwalitatief hoogwaardige kozijnen van de merken VEKA en Schüco en geven u maar liefst twintig jaar garantie op uw nieuwe kunststof kozijnen! Daarbij bieden wij u voordelige prijzen aan. Wilt u graag deskundig advies en begeleiding bij uw renovatie? Plan dan een kennismakingsgesprek met ons in. Wij ontzorgen u van eerste gesprek tot oplevering en ruimen na montage alles netjes op. Hierna heeft u veel profijt van uw nieuwe – energie besparende – kunststof kozijnen. Als u kunststof kozijnen besteld bij benitech, worden naast de kozijnen die volledig zijn afgewerkt ook bijbehorende vensterbanken, horren, slotjes op de ramen en optioneel roosters gemonteerd. Kortom, veel comfort tegen een scherpe prijs en van de beste kwaliteit!

Voordelen kunststof kozijnen aanschaffen bij benitech:

 • Maandelijkse betaling mogelijk via het benitech Betaalplan
 • Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteitsmerken kozijnen en hang- en sluit werk
 • U wordt volledig ontzorgt en u heeft één aanspreekpunt
 • 20 jaar garantie en uitstekende service
 • Energiebesparend voor de beste isolatie
 • Naar wens op maat gemaakt
 • Nooit meer schilderen
 • Zeer lange levensduur
 • Nederlands sprekende monteurs die VCA gecertificeerd zijn
 • Productie vindt plaats in Nederland
 • Keuze uit diverse kleuren
 • Vrijblijvende offerte met persoonlijke aanbieding

Kunststof kozijnen op maat gemaakt inclusief beveiliging 

Wilt u graag kunststof kozijnen op maat laten produceren? Dan bent u van harte welkom bij benitech. Onze adviseur komt graag persoonlijk bij u thuis om uw wensen door te spreken. Het is belangrijk dat de nieuwe kozijnen passend bij uw huis of geheel naar wens worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Daarom zijn onze kunststof kozijnen leverbaar in vele kleuren en eventueel met houtnerf effect als u dat wenst. Bovendien kunt u de indeling van het kozijn helemaal zelf bepalen, zodat het optimaal aansluit bij uw inrichting en smaak. Benieuwd naar onze kleurmogelijkheden of heeft u een bepaalde kleur in gedachten? Bekijk dan eens voor inspiratie onze kleurstalen. Alle kozijnen worden geproduceerd van de beste kwaliteit, waardoor wij u maar liefst twintig jaar garantie bieden en service verlenen. Naast het beter isoleren van uw woning, dienen ramen en kozijnen tevens veiligheid te waarborgen. Al onze kozijnen inclusief hang en sluitwerk voldoen aan de PKVW, dat staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wij voldoen daarnaast aan de strenge richtlijn van het SKG keurmerk, zodat u zeker weet dat uw kozijnen zwaar beveiligd zijn tegen inbraak. Naast kunststof zijn onze kozijnen bovendien verstevigd met een stalen frame. Ten slotte zijn de kozijnen volledig recyclebaar en gaan ze lang mee, waardoor zij naast een energiebesparende maatregel ook zeker een duurzame investering zijn. Benieuwd naar al onze mogelijkheden of heeft u vragen? Bezoek dan onze website: benitech.nl of neem gerust contact op met onze klantenservice! Wij staan voor al uw kunststof kozijn vragen en wensen klaar! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn