Een bijzondere gelegenheid vraagt soms om een bijzondere wijze van vervoeren. Bruiloften worden vaak opgeluisterd door vervoer met een leuke oldtimer, koets of limousine. Een limousine is een auto die extra lang is, en meestal tussen de zes en tien personen tegelijkertijd kan vervoeren. Veel acteurs en bekende personen maken gebruik van een limousine. Deze auto’s worden dan ook geassocieerd met luxe en rijkdom. De meeste mensen maken bijna nooit gebruik van een limousine, maar een limo huren voor een avond of dag is zeer betaalbaar en voegt een extra dimensie toe aan een uitgaansavond. In een limousine zitten de passagiers niet achter elkaar, maar kunnen zij bijvoorbeeld tegenover elkaar zitten en gebruik maken van een minibar. Met deze mogelijkheden is een limousine een heel feestelijke en luxe manier om uzelf te verplaatsen. Een limousine, of ‘limo’ huren kan bij een van de vele verhuurbedrijven van limousines in Nederland. Een limo huren doet u bijvoorbeeld bij Vallei Limousines. Hier kunt u al een limo huren voor enkele tientallen euro’s per dag. U beschikt dan over alle faciliteiten die bij de limousine zijn inbegrepen, inclusief chauffeur. Naast een bruiloft kan een limo huren ook leuk zijn voor een:

  • Bedrijfsfeest
  • Verjaardag
  • Vrijgezellenfeest
  • Trouwdag
  • Jubileum

Als u kiest voor een limo huren krijgt u altijd een nette, discrete chauffeur bij uw boeking. U hoeft zelf niet te rijden en kunt bijvoorbeeld alcohol nuttigen. U wordt altijd weer veilig thuisgebracht na het gebruik van de limousine.

Eenvoudig een limo huren

Eenvoudig, snel en tegen een aantrekkelijke prijs een limo huren? Kies dan voor verhuur via Vallei Limousines. U kunt kiezen uit vele opties. De meeste limousines zijn uitgerust met lederen bekleding en getint glas. Dit geeft een extra luxe gevoel aan de reis die u maakt in de limousine. Daarnaast kunt u op aanvraag gebruik maken van een champagne-arrangement. U krijgt tijdens uw rit een glas champagne, om uw feestelijke dag of avond extra glans te geven. U kunt eenvoudig een limo huren of alle opties bekijken via de website: vallei-limousines.nl. Vragen over de opties die Vallei Limousines u biedt? Of wilt u een wijziging doorgeven wat betreft uw boeking? Neem dan contact op met ons, via https://vallei-limousines.nl/. Wij helpen u graag op weg met een van onze prachtige wagens. De limousines die u via ons huurt zijn altijd goed onderhouden. Krijgt u toch pech onderweg? Dan zorgen wij zo snel mogelijk voor vervangend vervoer. U bent bij ons in goede handen.

Andere luxewagens

Als een limousine niet is wat u zoekt, kunt u ook gebruik maken van andere luxewagens of oldtimers. De kever of ‘lelijke eend’ is een leuke optie voor een getrouwd stel die een trouwauto zoekt. Andere oude Volvo’s of luxeauto’s van het merk Jaguar, Bentley of Porsche kunnen ook een prima voertuig voor een feestelijke dag vormen. Door heel Nederland zijn er verhuurbedrijven die dit soort auto’s aanbieden voor de verhuur. U zult versteld staan van het aanbod, en de soorten auto’s die u voor een dag kunt huren. Het verschilt vaak per aanbieder of u ook zelf in de auto kunt rijden. Als u een chauffeur wilt kunt u dit aangeven, soms kunt u ook zelf in de auto van uw keuze rijden. Dat laatste is zeer geschikt voor diegenen die altijd al eens in een bepaald merk of type auto hebben willen rijden. Door een limo te huren of een oude auto voor een dag te huren, hoeft u deze niet te kopen maar kunt u zonder gedoe genieten van een prachtige auto.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn