Op zoek naar het perfecte horloge? Je zoektocht eindigt hier! Bij bensontrade kun je terecht voor alle soorten en maten horloges. Alle gerenommeerde merken zijn hier te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Glycine, Elysee, Junkers, Fortis, TagHeuer, Meccaniche Veneziane en RSC. Maar heb je al weleens gedacht aan een horloge van Laco? Dit is een horloge van zeer hoge kwaliteit en geschikt voor elke gelegenheid. Laatst heb ik zelf een horloge van dit merk aangeschaft en hij bevalt zeer goed. Een horloge mag dan iets kosten, hij gaat jaren mee en vertoont niet snel tekenen van ouderdom. Daarnaast is het design tijdloos en als er iets stuk gaat, kun je hem altijd laten repareren waardoor hij weer jaren mee vooruit kan. Een horloge van het merk Laco past bij iedere outfit. Ga je voor een stoere look of juist een nette formele look? Het kan allemaal. De horloges zien er zowel stoer als netjes uit. Wil jij ook zo’n pareltje om je pols? Lees dan snel verder! 

In dit artikel zal ik wat over het merk Laco vertellen en waarom ik voor dit merk heb gekozen. 

Het horlogemerk Laco 

Laco is een Duits horlogemerk en bestaat onderhand al 90 jaar. Het gaat om een traditionele horlogeproducent die kwaliteit, vakmanschap en fraaie materialen centraal heeft staan. Misschien heb je een van hun meest bekende horloges al weleens gezien. Dit is het pilotenhorloge waar Laco mee bekend is geworden en die het merk al sinds 1940 produceert. Naast het traditionele pilotenhorloge maakt Laco ook veel verschillende soorten moderne horloges. Ook deze horloges genieten van de kwaliteit waar het pilotenhorloge van het merk om bekend staat. De horloges worden in Duitsland in de stad Pforzheim geproduceerd door alleen maar vaktechnici.

Eén doel staat hierbij centraal: het produceren van prachtige horloges met een goede kwaliteit en een lange duurzaamheid. 

Mijn ervaring

Zoals ik al zei heb ik laatst zelf ook een horloge van Laco aangeschaft. Ik ben iemand die niet veel nodig heeft en ook geen behoefte heeft aan tien verschillende horloges en accessoires om uit te kiezen. Ik ga het liefst voor één horloge die ik overal heen en overal bij kan dragen waar ik jaren lang plezier van heb, dan dat ik voor meerdere horloges ga met een minder goede kwaliteit en die ik dus na een tijdje weer weg kan doen. Een vriend van mij raadde het merk Laco aan toen ik zei dat ik op zoek was naar een nieuw horloge. Zowel hij als zijn vader genieten al jarenlang van de kwalitatief goede horloges van dit merk. Ik nam een kijkje op de website van bensontrade en ik besloot er uiteindelijk zelf ook maar een aan te schaffen. 

Als je kiest voor een horloge van Laco dan kun je daarnaast ook nog kiezen voor een aantal extra functionaliteiten:

  • Chronograaf
  • Datumaanduiding
  • Draaibare bezel
  • Duikverlenging band
  • Eeuwige kalender
  • Fly-back functie
  • Gangreserve aanduiding
  • GMT-functie
  • Lichtgevende indicators
  • Maanfase

En nog veel meer! Ben jij toe aan een nieuw horloge met een leuk extraatje? Kijk dan snel op de site van bensontrade. Hier vind je hoe dan ook het horloge dat bij jou past, omdat je dus zelf je horloge kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende wijzerplaten, bandjes en functionaliteiten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn