Mijn ouders komen allebei uit een groot gezin en gelukkig kunnen wij met beide kanten van de familie erg goed opschieten. Ik ken veel mensen die weinig omgaan met hun familie, of zelfs ruzie hebben, maar gelukkig hebben wij dit probleem niet. Ik ga vaak naar verjaardagen van familieleden en kom dan vaak andere leden tegen. We maken altijd even een praatje en ik vind het erg gezellig dat ik ze weer kan zien. Het komt niet vaak voor dat ik bij iemand langs ga als er geen speciale reden is, maar omdat wij een grote familie hebben, met veel verjaardagen, zie ik de meeste leden vaak. Een paar maanden geleden was de verjaardag van mijn oma en iedereen probeert hier altijd te zijn. Mijn oma is 95 jaar oud en nog erg goed. Ze is nog erg scherp van geest en kan nog alles in huis doen, ze heeft alleen af en toe last van haar knie. Mijn oma vindt het altijd leuk om verhalen te vertellen en iedereen is dol op haar. Ze vertelde dat ze blij was dat bijna iedereen op haar verjaardag kon komen, maar dat ze graag had dat wij elkaar vaker zouden zien, niet alleen op verjaardagen. Misschien was het omdat mijn oma het zei, maar veel mensen gaven haar gelijk. We bespraken wat we konden doen om elkaar vaker te zien en ik kwam toen met het idee van een familiedag in Twente. Het idee van een familiedag in Twente is dat wij leuke dingen met zijn alle gaan doen en er een dagje weg van maken. Veel familieleden vonden dit een erg leuk idee en zeiden al dat ze graag wilde gaan. Aangezien ik met het idee kwam, stelde ik ook voor om onze eerste familiedag in Twente te organiseren.

Een familiedag in Twente bij ‘t Twents Kwartiertje

We hadden een datum geprikt voor over een paar maanden, zodoende had ik de tijd om alles te organiseren. Ik was wel met het idee gekomen, maar had eigenlijk geen leuke ideeën voor een familiedag in Twente. Ik besloot om online te zoeken naar leuke ideeën en te lezen wat andere families hadden gedaan. Ik vond een blog waar een familie beschreef wat zij hadden gedaan en ik vond het stukje erg leuk. Zij hadden hun familiedag in Twente bij ‘t Twents Kwartiertje gehouden en waren erg positief hierover. Ik besloot om ook de website twentskwartiertje.nl van dit bedrijf te bekijken om het aanbod en de prijzen te zien. Ik zag dat dit bedrijf veel activiteiten organiseert en dat er ook verschillende opties zijn voor een familiedag in Twente. Ik vond een van de programma’s erg leuk en goed passen bij onze familie. Het is erg lastig om geschikte activiteiten te vinden voor alle leden, maar hier vond ik diverse activiteiten die leuk voor iedereen zouden zijn. Het programma zou voor de gehele middag zijn en ik vond de prijs erg goed, ik besloot om direct te reserveren.

Een gezellige dag

Afgelopen weekend was onze familiedag in Twente en wij hadden het erg leuk bij ‘t Twents Kwartiertje. Het is een erg leuke locatie en de dag was goed georganiseerd. We werden ontvangen met een drankje en daarna konden de activiteiten beginnen. Aan het begin van de avond was iedereen moe en sloten wij de dag af. We konden daar ook nog wat eten en drinken. Voor een familiedag in Twente kan ik het bedrijf ‘t Twents Kwartiertje aanraden.

  • Veel verschillende activiteiten
  • Een leuk programma gevonden
  • Het was niet duur
  • Een leuke dag gehad
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn