Heeft u een magazijn of grote opslaghal bij uw bedrijf of heeft u thuis veel ruimte in bijvoorbeeld een grote schuur en wilt u graag orde houden over alle spullen? In beide gevallen is een (gebruikte) palletstelling een ideale uitkomst. Met een palletstelling kunt u in de hoogte werken en producten op pellets eenvoudig ordenen en efficiënt opslaan. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar geeft een goed beeld van de actuele opslag. Wij van L.P. Petersen leveren al jaren stellingen. Bent u nog opzoek naar een kwaliteit stelling en wilt u geen hoofdprijs betalen? Dan is een gebruikte stelling de ideale uitkomst! Het scheelt ruim 30% van de prijs! Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag via onze website gelijk een offerte aan voor uw stellingwensen.

Waarom kiezen voor gebruikte palletstellingen bij L.P. Petersen?

Dat ze ideaal zijn in gebruik voor een magazijn is een feit, maar waarom zou u kiezen voor gebruikte stellingen? Hiervoor hebben wij een aantal goede redenen! Allereerst scheelt de aanschaf prijs enorm. U bespaart ruim 30% in de aanschafkosten vergeleken met nieuwe stellingen. Daarnaast is de kwaliteit bij L.P. Petersen altijd gewaarborgd. Elke gebruikte stelling wordt namelijk zorgvuldig gecontroleerd door onze deskundige keurmeester. Zo weet u zeker dat uw bestelling voldoet aan alle wettelijke eisen! Daarbij zijn ze direct leverbaar. Als u de keuze heeft gemaakt voor tweedehands palletstellingen, bent u misschien benieuwd naar wie wij zijn als L.P. Petersen en wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn een gemotiveerd en vooruitstrevend team, bestaande uit ervaren en deskundige medewerkers die elke opdracht graag als een uitdaging aanpakken om het beste kwaliteit te kunnen neerzetten. Wij zijn 100% onafhankelijk van elk merk en bieden daarom diverse topmerken direct uit voorraad aan. Bovendien beschikken wij over een eigen transportlijn en monteren wij alle gebruikte palletstellingen door heel Nederland. Naast gebruikte palletstellingen kunt u bij ons tevens terecht voor nieuwe of de verhuur van stellingen.

Onafhankelijk advies voor een overzichtelijk magazijn

Een magazijn is bedoeld als opslag en u wilt er snel en veilig kunnen werken. Het doel is duidelijk: efficiëntie. U wilt snel orders kunnen verwerken en dus eenvoudig nieuwe pellets opslaan. Hoe gaat u dit realiseren denkt u wellicht? L.P. Petersen beschikt over een grote voorraad aan gebruikte stellingen. Aan de hand van uw beschikbare ruimte en capaciteit geven wij u deskundig en persoonlijk advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan welk type palletstelling is passend. Hiervoor plegen wij een zorgvuldige inspectie. Daarbij kunt u bij ons vertrouwen op 100% onafhankelijk én eerlijk advies, aangezien wij volledig merkonafhankelijk zijn en het beste voor uw opslaghal of magazijn willen. Wilt u wellicht uitbreiden in de lengte en/of hoogte? Dan staan wij tevens graag voor u klaar. Zo kunt u nu eventueel klein beginnen en later wanneer de behoefte groeit uitbreiden met meer tweedehands stellingen. Zodra de stellingen zijn geplaatst is het belangrijk om ze in goede conditie te houden, vooral bij gebruikte stellingen. Beschadigingen kunnen namelijk de stabiliteit en draagkracht beïnvloeden. Voor de volledige service aan onderhoud, inspectie en reparatie kunt u daarom terecht bij L.P. Petersen!

Kies voor de voordelen van gebruikte palletstellingen en een uitgebreide service voor L.P. Petersen

  • Ruim 30% besparen in de aanschafkosten
  • Hoge kwaliteit en altijd geïnspecteerd door deskundige keurmeesters op alle wettelijke eisen
  • Plaatsen en leveren snel door heel Nederland
  • 100% merkonafhankelijk voor betrouwbaar en eerlijk advies
  • Diverse topmerken op voorraad
  • Inspecties, reparaties en onderhoud mogelijk

Wilt u ook ruim 30% besparen op de kosten en toch betrouwbare palletstellingen laten plaatsen? Vraag dan gelijk een offerte aan via onze website of neem vrijblijvend contact op over alle tweedehands stellingmogelijkheden voor uw magazijn: lppetersen.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn