Wij doen met ons bedrijf ieder jaar een cursus omdat wij het belangrijk vinden dat wij onszelf blijven ontwikkelen. Wij zorgen er daarom altijd voor dat wij iets interessants leren en dit jaar zijn wij een training snellezen gaan volgen. Wij moeten bij ons op het werk namelijk altijd heel erg veel rapporten doorploegen en het is dan altijd fijn om dit sneller te kunnen doen. Als wij namelijk sneller kunnen werken, kunnen wij ook meer werk doen en dat betekent dat wij meer werk kunnen afmaken aan het eind van de maand. Dat is heel prettig en wij zijn daarom gaan kijken waar wij een goede training snellezen zouden kunnen volgen. Wij hadden namelijk gezien dat je niet zomaar ergens een training snellezen moet gaan volgen want sommige bedrijven verkopen je alleen maar gebakken lucht. Je wilt namelijk niet alleen een training snellezen volgen, je wilt ook dat je nog snapt wat er geschreven is. Vandaar dat het niet veel zin heeft om met een bedrijf in zee te gaan dat je een training snellezen aanbiedt waarbij je meer dan 600 woorden per minuut zult kunnen lezen. Het is namelijk zo dat wanneer je meer dan zoveel woorden per minuut leest, je er niets van onthoud. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen aan een heel goede training snellezen. De beste manier om dit te bekijken is door op het internet op zoek te gaan naar ervaringen van mensen die een training snellezen hebben gevolgd. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van snellezen.com konden gaan. Deze site werd door heel veel mensen namelijk als heel goed bestempeld en dat wekte onze interesse. Wij hebben de site even goed doorgenomen en hoe meer wij lazen over de training snellezen die men hier geeft, hoe enthousiaster wij werden. Wij hebben daarom al heel snel besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan omdat wij onze leesvaardigheid graag wilden verbeteren.

Wij volgden met ons hele team een training snellezen

Wij hebben ons met het hele team opgeven voor een training snellezen. Wij hadden namelijk allemaal veel zin in een training snellezen want lezen kost ons allemaal veel tijd en als wij dit sneller zouden kunnen doen, zou dat voor ons heel erg prettig zijn. Wij hebben daarom met veel goede moed de training snellezen gevolgd. Deze training snellezen duurde een dag en wij hebben genoten van alles wat wij hebben geleerd. Deze tips waren heel handig en wij merkten meteen dat deze trucs ook echt werkten. 

Wij lezen nu echt heel veel sneller

Toen wij aan deze cursus begonnen, lazen wij gemiddeld 250 woorden per minuut. Nadat wij ons getraind hadden, lazen wij bijna 500 woorden per minuut. Kortom:

  • wij hebben heel veel aan deze training gehad
  • wij vonden het niveau van de training heel erg hoog
  • wij zouden dit traject aan iedereen willen aanraden die ook tijd wil besparen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op snellezen.com. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn