Het hebben van een AED thuis of op de werkvloer kan het verschil maken tussen leven en dood. Het zal beter zijn wanneer het hebben van een AED verplicht is, maar dit is helaas nog niet het geval. AED is een afkorting welke staat voor Automatische Externe Defibrillator. Bij een AED kunt u natuurlijk ook nog heel veel AED accessoires krijgen. De overlevingskans bij reanimatie in combinatie met hartdefibrillatie door omstanders is 70 procent, terwijl dat bij enkel defibrillatie door omstanders al afneemt tot 50 proces. Een goede AED met de juiste AED accessoires is dus erg belangrijk om een hartstilstand te overleven. In sommige gemeentes is het mogelijk om een AED inclusief accessoires vergoed te krijgen, echter kunnen niet alle gemeentes de aanschaf van dit levensreddende hulpmiddel financieel te ondersteunen. Bij de ene gemeente is daar wel een potje voor en een andere gemeente kent dit aparte potje niet. 

AED accessoires kopen bij de AED webshop

Wanneer u eenmaal een AED hebt aangeschaft, of hebt besloten dat u er één gaat aanschaffen, is het zeer Wilt u aed accessoires kopen?belangrijk om ook na te denken over AED accessoires. AED accessoires zijn van essentieel belang voor het optimaal functioneren van het apparaat. Het is zeer belangrijk om uw AED ten alle tijden in perfecte staat gereed te hebben, om defecten op het moment van een hartstilstand te voorkomen. Met de beste AED accessoires van de AED webshop bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en een perfect werkende AED. De AED accessoires welke u kunt kopen op de webshop van AED webshop zijn:

  • AED batterijen
  • AED elektroden
  • AED kasten
  • AED tassen
  • AED wandhouders

Natuurlijk zijn er binnen deze hoofdcategorieën van AED accessoires vele verschillende items verkrijgbaar. Alle AED accessoires van de AED webshop zijn van A-kwaliteit. In deze webshop worden alleen AED accessoires van A-merken verkocht, als Defibtech, Philips en Heartsine Samaritan. Op deze manier bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit en is het apparaat direct gebruiksklaar. Een groot voordeel van het kopen van AED accessoires bij de AED webshop is de snelle levering: wanneer u uw AED accessoires vandaag besteld, worden ze vandaag al verzonden!

Andere producten van de AED webshop

Naast fantastische AED accessoires verkoopt de AED webshop ook overige producten zoals bijvoorbeeld pictogrammen die u in uw woning of bedrijfspand kunt ophangen om duidelijk te maken waar de AED met AED accessoires zich bevindt. Op deze manier kunnen mensen snel de AED halen wanneer er een reanimatie moet plaatsvinden. Andere producten welke de AED webshop aanbiedt zijn beademingsproducten. Deze kunnen helpen bij het reanimeren en het voorkomen van het verspreiden van ziektes tijdens de mond op mond beademing tijdens het reanimeren. Andere producten welke u naast AED accessoires kunt vinden op de website van de AED webshop zijn diverse kindersleutels, welke de AED direct klaar maken voor het gebruik op een kind. Verder verkoopt de AED webshop ook AEDs en producten welke van belang zijn voor het onderhoud van een AED. Hoe goed de batterij in de AED namelijk ook is, hoeveel elektroden er ook bijzitten of hoe goed de AED ook is verpakt; de AED zal altijd slechter worden over tijd. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn