Verplicht ESTA aanvragen voor uw kind via esta-aanvragen.com!Wilt u binnenkort naar Amerika gaan voor een heerlijke vakantie, rondreis of familiebezoek? Dan is het belangrijk om te controleren of u woont in een zogeheten Visa Waiver Program land. Als dit namelijk het geval is, dient u altijd een ESTA aan te vragen voor uw reis. ESTA staat voor Electronic Systeem for Travel Authorization. Het is dus een reistoestemming die u altijd dient aan te vragen als u vanuit Nederland naar Amerika wilt reizen. Naast de ESTA voor uzelf, dient u dit ook voor uw kind(eren) aan te vragen. Voor alle informatie of om gelijk een aanvraag in te dienen, kunt u terecht op onze website.

ESTA aanvragen voor kinderen

Het is net als een visa een tijdelijk document, bedoeld voor kortdurende zakenreizen of toeristische reizen naar de Verenigde Staten. Met een ESTA mag u maximaal 90 dagen verblijven in Amerika. Maken jullie enkel een tussenlanding in Amerika? Ook dan dient u in het bezit te zijn van een ESTA. Als u samen met uw kind naar Amerika wilt reizen, dan dient u voor uw kind een aparte ESTA aan te vragen. Uw eigen is onvoldoende. Dit is van belang, omdat kinderen net als u in het bezit dienen te zijn van een eigen paspoort, als zij willen reizen naar onder andere Amerika. Een ESTA aanvraag wordt gekoppeld aan het paspoortnummer van uw kind, waardoor u voor uw kind(eren) een eigen aanvraag dient in te vullen. Mocht uw kind nog niet in staat zijn om zelf een ESTA aan te vragen of wilt u in 1 keer voor de hele familie een aanvraag indien, dan mag u dit uiteraard voor hem of haar invullen. Dit is geen enkel probleem en heeft ook geen invloed op de goedkeuring.

Hoe verloopt een ESTA aanvraag?

Staat jullie gezamenlijke reis naar Amerika binnenkort voor de deur? Dan kunt u alle ESTA aanvragen in één keer invullen. Tijdens de aanvraag van een ESTA voor u en uw kind(eren) wordt duidelijk uitgelegd, op welke wijze u het formulier dient in te vullen. Zodra u klaar bent met alle aanvragen, kunt u alles in eenmaal betalen. Dit kan eenvoudig via iDeal, Creditcard of met MisterCash. Vrijwel altijd ontvangt u al binnen enkele uren de goedgekeurde ESTA aanvragen terug per gezinslid. Desondanks adviseren wij om ruim een maand voor vertrek de aanvraag in te dienen. Mocht er iets niet correct zijn, dan heeft u nog even de tijd om dit aan te pakken. Denk aan een paspoort dat afloopt. Moet u met spoed naar Amerika? Dan kunt u een spoedaanvraag indienen en wordt uw ESTA aanvraag binnen 15 minuten behandeld. Een ESTA aanvraag voor uw kind gaat op dezelfde wijze als voor uzelf.

ESTA aanvragen kind bij esta-aanvragen.com

  • Eenvoudig online ESTA aanvragen voor uw kind
  • Aanvragen voor alle medereizigers in een keer
  • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
  • Veelal binnen enkele uren de goedkeuring of weigering ontvangen
  • ESTA aanvragen via de officiële website
  • Spoedaanvragen binnen 15 minuten opgepakt
  • Goed voorbereid op vakantie naar de Verenigde Staten met uw hele gezin
  • Eigen paspoort is noodzakelijk, let vooral op de geldigheidsdatum 
  • Maximaal 90 dan in Amerika verblijven
  • Noodzakelijk ook bij enkel tussenlanding in Amerika

Wilt u meer informatie over het aanvragen van een ESTA voor uw kind of eenvoudig online een ESTA voor uw hele gezin aanvragen? Bezoek dan onze website en bestel ze eenvoudig via de officiële ESTA website: esta-aanvragen! Op onze website vindt u meer informatie over deze aanvraag. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn