Kijk je ogen uit tijden de mooiste Galapagos reizenEr zijn van die locaties die tot de verbeelding spreken en bijna een mythologisch karakter hebben. Een plek als Atlantis is echt een mythe en het zou dan ook bijzonder zijn wanneer je daar rond zou kunnen lopen. Maar de Galapagos eilanden zijn gewoon te bezoeken, ondanks het feit dat deze eilanden dus zo tot de verbeelding spreken. Een reis boek je heel eenvoudig via atacama. De Galapagos eilanden spreken zo tot de verbeelding, omdat het deze eilanden zijn, samen met de flora en fauna op de eilanden, die hebben geleid tot wat we nu de evolutietheorie noemen. Je zou kunnen zeggen dat de mythes die we nu hanteren om de wereld te duiden en verklaren hun oorsprong vinden op deze eilanden. Alleen zijn het nu geen mythen over Zeus en Kronos, maar wetenschappelijke verhalen over de ontwikkeling van de mens. Geen romantiek tussen goden die aan de haal gaan met maagden, maar een biologisch verhaal over mutaties en evolutie. Dankzij Charles Darwin en zijn observaties op deze Galapagos eilanden, weten we nu veel meer over de ontwikkeling van mens en dier. Om die reden is het dan ook een bijzondere ervaring wanneer je tijdens de Galapagos reizen kunt lopen waar Darwin liep en kunt zien wat Darwin zag. De reden dat deze eilanden tot de evolutietheorie hebben geleid, komt doordat er sprake is van een uniek ecosysteem dat losstaat van andere ecosystemen. Dieren zijn op deze eilanden dus op een unieke manier geĆ«volueerd en dat is precies wat Darwin opmerkte. Dus niet alleen zie je tijdens de Galapagos reizen datgene wat Darwin zag, je bent dus ook temidden van een uniek ecosysteem met unieke flora en Fauna. Dankzij de expertise van atacama.be, kom je tijdens de Galapagos reizen op de mooiste plekjes die het bezoeken allemaal meer dan waard zijn. Als je reist met een gids kun je ook nog eens heel veel leren over deze eilanden, de geschiedenis en hoe het allemaal samenhangt met de evolutietheorie. Je combineert tijdens de Galapagos reizen dus een vakantie met de nodige educatie. Mocht je dat niet willen, dan kun je ook kiezen voor Galapagos reizen waarbij je de nadruk legt op de vakantie en het ontspannen. Het is uiteindelijk maar net wat jij wil. 

Surf naar atacama.be en boek een van de mooiste Galapagos reizen

Als je naar een dergelijke streek gaat met veel historie, dan is het belangrijk dat je daar niet als een kip zonder kop gaat rondstruinen. Je moet wel weten waar je moet zijn en waar je naar moet kijken. Tevens moet je ook weten, om er echt van te profiteren, wat de betekenis is van datgene dat je ziet. Daarom is het zo fijn om Galapagos reizen te boeken via atacama.be. Want dan weet je zeker dat je de juiste plekjes bezoekt.

De expert op het gebied van de Zuid-Amerikaanse Andes  

Als je naar Zuid-Amerika wilt, maar niet gebruik wilt maken van de Galapagos reizen, dan doe je er goed aan om toch eens op de site van atacama.be te kijken. Je vindt er namelijk ook verzorgde reizen naar andere landen en gebieden in Zuid-Amerika zoals: 

  • Peru
  • Ecuador 
  • Amazone
  • ArgentiniĆ« 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn