Weinig plaatsen op de wereld zijn nog gezegend met de prachtige natuur, inclusief al haar wilde dieren. Door de begroeiing van huizen, bedrijven en andere gebouwen is de natuur op slechts een aantal plaatsen nog echt goed zichtbaar. Gelukkig zijn er landen en plaatsen waar de natuur nog vol in leven is! Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens een wolf, een kariboe of een grizzlybeer in het echt gezien? Een Alaska reis zorgt ervoor dat je deze gemakkelijk van je bucket-list af kunt strepen! Alaska is een land waar dieren nog echt vrij leven. Je kunt daar verschillende wilde dieren spotten (zeker wanneer je gaat met een habitat die deze plek van binnen en buiten kent), waarvan je ze wellicht alleen kent van de televisie, of ze überhaupt nog nooit gezien hebt. Denk bijvoorbeeld aan een steller zeeleeuw, een zwarte beer of een gigantische Amerikaanse zeearend (die een spanwijdte van maar liefst 2,5 meter kunnen hebben!). Een Alaska reis is weggelegd voor mensen die genieten van de natuur, voor mensen die graag op avontuur gaan, een groot hart voor het spotten van dieren hebben en graag genieten van alle rust. Want met een oppervlakte van maar liefst 1.481.347 km² is Alaska zo groot als de Benelux, Duitsland, Spanje én Frankrijk samen. Ongetwijfeld voor ieder wat wils dus! Wij van Wild Alaska hebben ons hart verloren tijdens onze eerste Alaska reis. We zijn verliefd geworden op de diversiteit van het land. Van gletsjers tot een warm regenwoud, van toendra’s tot prachtige bergmassieven, alles is er te vinden. Een Alaska reis is ónvergetelijk als je het ons vraagt. Daarom helpen we je op https://wildalaska.be/ graag met het (laten) samenstellen van jouw unieke droomreis door Alaska!

De weidse natuur ontdekken tijdens jouw Alaska reis?!

Zoals we eerder al benoemden heeft Alaska een ongekend groot oppervlakte aan natuur en cultuur. Om zoveel mogelijk van deze gebieden en enorme diversiteit (aan onder andere natuur) te kunnen delen met alle liefhebbers voor een Alaska reis, hebben wij diverse reizen samengesteld.  Zo hebben wij:

  • de Comfort Wildlife Tour, welke je als dierenliefhebber gezien wilt hebben!
  • Call of the Wild groepsreis, waarin je alle highlights van Alaska ontdekt met een groep.
  • de Alaska Grand Explorer, een perfecte balans tussen genieten en rondreizen.

En nog heel veel meer. Op de website vind je bovenin diverse opties om te bekijken. Naast het grote reisaanbod hebben we tevens diverse, los te boeken, excursies. Bij Wild Alaska willen we graag dat jouw Alaska reis perfect voor jóú wordt. Zo kun je bij ons kiezen uit een volledig verzorgde reis (denk aan een cruise), een reis waarbij je zelf rijdt en van ons de highlights en een aantal gave excursies te zien krijgt (bijvoorbeeld gedurende de Alaska Grand Explorer) én je kunt ervoor kiezen om de reis helemaal zelf samen te stellen, maar bij ons een excursie te boeken. Zo hebben we onder andere “the Helicopter Glacier Tour”, een Kajak tour, een Heli & Husky Glacier tour, welke allemaal los te boeken zijn. Wij helpen je graag jouw Alaska reis te maken tot een droomreis!

Contact

Wij zijn Gudrun en Rob. Twee personen met een enorm groot hart voor Alaska. Wij beantwoorden dan ook met veel plezier en passie al jouw vragen! We zijn zowel te bereiken per e-mail (info@wildalaska.be), via het contactformulier op de website als per telefoon (093285071). Ook heten wij je van harte welkom bij ons aan de Brusselsesteenweg 153A, in Melle. Graag wel even een seintje geven vooraf, zodat we rekening kunnen houden met jouw bezoek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn