Sinds een aantal jaar heb ik een klein bedrijf en wij zijn langzaam aan het groeien. Ik begon het bedrijf met drie werknemers en ondertussen werken er vijftien mensen in het bedrijf. Ik vind ondernemen geweldig leuk om te doen, omdat je altijd nieuwe oplossingen moet verzinnen voor dingen die op je pad komen. Door de groei van mijn bedrijf merkte ik dat de personeelsadministratie wat chaotisch werd en ik hier geen goed overzicht meer over had. Ik hield hiervoor altijd alles bij in documenten en andere bestanden, maar realiseerde mij dat het tijd werd om de administratie te professionaliseren. Toen ik naar mogelijke oplossingen zocht, kwam ik het bedrijf shiftbase tegen en was erg onder de indruk van hun softwareprogramma. Nadat ik het programma uitgeprobeerd had, was het voor mij duidelijk dat dit programma een grote stap vooruit was en besloot om het programma aan te schaffen voor mijn bedrijf. Toen ik mijn bedrijf begon werkte er slechts een paar mensen in het bedrijf, het is dan niet lastig om alles bij te houden in excel bestanden en word documenten. Maar door de jaren heen zijn er mensen vertrokken en heb ik nieuwe personeelsleden aangenomen en dan wordt de personeelsadministratie een stuk ingewikkelder. Ik merkte dat ik geen goed overzicht meer had over de administratie en ik was er meer tijd aan kwijt dan ik wilde. Ik zocht naar een goede oplossing en had verschillende dingen in gedachten. Ik wilde liever niet iemand aannemen voor de personeelsadministratie, want dat zou mij veel geld kosten elke maand. Ik hoopte een goed programma te vinden, zodat ik de administratie zelf duidelijk kan inzien. In de toekomst kan ik dan nog altijd iemand aannemen als het bedrijf blijft doorgroeien zoals nu. 

De personeelsadministratie bijhouden met software

Toen ik zocht naar bedrijven die oplossingen hebben voor de personeelsadministratie, kwam ik het bedrijf shiftbase tegen. Op hun website las ik over hun programma en dit leek mij zeer volledig en geschikt voor mijn bedrijf. Met hun programma kan je gemakkelijk alles centraal bijhouden en snel inzien. Ik zag veel voordelen in dit programma en het was voor mij duidelijk dat ik veel tijd zou besparen met hun software. Ik zag dat het mogelijk was om het programma gratis uit te proberen en dit leek mij een goede manier om alle mogelijkheden te testen. Het programma werkt volledig online, dus ik hoefde geen bestanden te installeren voor de personeelsadministratie.

Een overzichtelijke administratie

Tijdens de proefperiode merkte ik hoe gemakkelijk ik de personeelsadministratie kon bijhouden met deze software. Mijn gehele administratie is nu veel overzichtelijker en de personeelsleden kunnen zelf hun uren en vakantiedagen inzien. Ik bespaar ontzettend veel tijd met het programma en hoef slechts een klein bedrag per maand te betalen. Aangezien ik nu veel minder tijd kwijt ben aan de administratie, bespaar ik hier uiteindelijk zelfs op. Voor het bijhouden van de personeelsadministratie raad ik de software van shiftbase aan.

  • Je kan hun programma gratis uitproberen
  • Het programma is zeer volledig
  • Het programma kost slechts een klein bedrag per maand
  • Ik bespaar veel tijd door hun programma
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn