Binnenkort moeten alle ondernemers in Nederland weer hun belastingaangifte doen en het is daarom belangrijk om te kijken of ik alles op orde heb. Vorig jaar heb ik namelijk nogal wat problemen gehad met mijn boekhouding omdat ik per ongeluk een fout had gemaakt. Dat is mij niet goed bevallen en vandaar dat ik dit jaar naar een zzp boekhouder gezocht heb. Het leek mij namelijk goed om dit te doen omdat ik van een vriend van mij gehoord had dat hij ook naar een zzp boekhouder gezocht had en dat was hem heel erg goed bevallen omdat hij een heel goede gevonden had. Deze man had helaas geen ruimte meer voor nieuwe klanten en dus heb ik een andere zzp boekhouder gezocht. Ik had nog nooit eerder naar een zzp boekhouder gezocht en dus moest ik even goed onderzoek doen. Ik wilde namelijk wel met iemand in zee gaan die mij goed kon helpen want ik wilde dit jaar niet weer in de problemen komen omdat ik mijn boekhouding niet goed op orde had. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een professional te vinden en ik heb daarom goed naar een zzp boekhouder gezocht. Het viel mij op dat er heel veel mensen zijn die naar een zzp boekhouder gezocht hebben en dus leek het mij goed om even te kijken waar zij uiteindelijk mee in zee zijn gegaan. Zo kon ik namelijk weten waar je moet zijn wanneer je met een pro wilt werken. Ik heb gekeken wat de mensen die een zzp boekhouder gezocht hebben, gevonden hebben en ik las dat heel veel mensen terecht waren gekomen bij de mensen van Finovion.nl. Ik had deze zzp boekhouder gezocht via een andere manier, maar nu ben ik een keer naar hun site gaan kijken om te zien wat zij allemaal voor mij zouden kunnen betekenen. Ik wilde namelijk graag met hen werken omdat ik las dat zij heel goede recensies hadden mogen ontvangen over hun werk. Genoeg reden voor mij om snel een keer contact met hen op te nemen. 

Ik heb een zzp boekhouder gezocht via het internet

Toen ik een zzp boekhouder gezocht heb via het internet, kwam ik dus al heel snel terecht bij de mensen van Finovion.nl. Deze mensen hebben een heel goede reputatie weten op te bouwen en wanneer je dus op zoek bent naar een professional, zijn deze mensen wat je nodig hebt. Ik heb meteen een afspraak met hen gemaakt en heb uitgelegd wat ik graag wilde. Men kon mij heel goed helpen en wij zijn een paar dagen later meteen aan de slag gegaan. 

Mijn administratie is weer perfect

Ik werk nu al een tijdje samen met de mensen van Finovion.nl en dat bevalt mij heel erg goed. Het is namelijk zo dat:

  • Dit kantoor mij altijd heel goed weet te helpen 
  • Ik altijd terecht kan met mijn vragen bij een van de experts van dit bedrijf
  • Ik voor een heel goede prijs geholpen word

Meer weten? Kijk dan ook een keer op de site van Finovion.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn