In verwachting van een jongetje? Dan heb je vast al wel nagedacht over het geboortekaartje. Bij Tjip geboortekaartjes kun je uit heel veel geboortekaartjes voor een jongen kiezen. Met een breed assortiment aan lieve en stoere kaartjes is er voor iedereen wel een mooi kaartje te vinden. Dan heb je in ieder geval al één zorg minder.

Een uniek en origineel kaartje

Voor Tjip is het een streven om de mooiste geboortekaartjes te maken. Wij zorgen voor originele kaartjes door telkens nieuwe ontwerpen op de site te zetten. Zo weet je zeker dat de geboortekaartjes voor jouw jongen erg hip is. Verras iedereen met een uniek ontwerp.  

Je eigen kaart ontwerpen

Kun je toch niet echt wat vinden tussen al onze ontwerpen? Dan kun je er ook voor kiezen om samen met ons je kaartje te ontwerpen. Maak een persoonlijk en uniek ontwerp voor de geboortekaartjes van een jongen. Samen met ons bekijken we alle wensen en ideeën en op basis daarvan ontwerpen we een geheel nieuwe origineel kaartje. Dat is toch nét iets origineler dan de kaartjes die al op onze site staan. 

Geboortekaartjes jongen: de laatste trendsW

Geboortekaartjes voor een jongen zijn al lang niet meer zo standaard als voorheen. De kaartjes zijn dus niet standaard blauw. Typische trends van nu zijn:

  • Groentinten
  • Okergeel
  • Pasteltinten

Groentinten

Steeds populairder worden groentinten. Niet alleen voor interieurs maar ook voor geboortekaartjes voor een jongen. De groentinten variëren van mintgroen tot vergrijsd groen. Combineer het groen met een mooie grijze kleur of tekst en je hebt een heel hip kaartje. De groentinten zijn niet alleen voor jongens geschikt, uiteraard zijn deze tinten ook erg mooi te gebruiken voor een geboortekaartje van een meisje. 

Okergeel

Okergeel is niet meer weg te denken in deze tijd. Vazen, kussens en banken. Niks is te gek met deze kleur. Waarom dan niet een geboortekaartje met deze kleur? Okergeel is fris en is in combinatie met een groene tint erg verfrissend. Maak het kaartje bijvoorbeeld in jungle stijl met als tinten okergeel en groen. Super leuk toch!

Pasteltinten

Pasteltinten zijn tijdloos en altijd goed te gebruiken. Geef je kaartje een schattige uitstraling met deze tinten zodat het meteen duidelijk is dat het om de geboorte van een kindje gaat. De pasteltinten zijn goed te combineren met de nieuwe Watercolour trend en voegen echt wat toe aan de geboortekaartjes van een jongen. 

De service van Tjip

Wij zijn expert op het gebied van geboortekaartjes. Voor meisjes maar ook geboortekaartjes voor een jongen. Ons assortiment is erg groot en bevat unieke kaartjes. De kaartjes zijn te vinden in veel verschillende kleuren, stijlen en maten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen het geschikte kaartje kan vinden. Daarom kun je bij ons een gratis proefdruk bestellen zodat je precies weet hoe het kaartje eruit zal komen te zien. Als je dan nog niet helemaal tevreden bent kunt u het ontwerp tenminste nog aanpassen. De geboortekaartjes voor een jongen zijn snel bij ons te bestellen. Heeft u op werkdagen voor 12:00 uur besteld dan wordt diezelfde dag de bestelling nog verwerkt. Heeft u nog vragen? Of wilt u graag samen met ons het geboortekaartje ontwerpen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken we dan een mooi ontwerp om de geboorte van uw kindje te vieren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn