Het vinden van goed personeel is tegenwoordig een behoorlijke uitdaging. Zeker waar het gaat om de werving en selectie van ICT personeel is het lastig om mensen te vinden die beschikken over de juiste kennis en ervaring die u zoekt voor uw specifieke vacatures. Het is daarom goed om te weten dat Aatop ICT u de mogelijkheid biedt om de werving en selectie van ICT personeel door hen te laten uitvoeren. U ontdekt deze dienstverlening en alle voordelen ervan op de website www.aatop-ict.nl.

De werving en selectie van ICT personeel door Aatop ICT

Wanneer u ervoor kiest om de dienstverlening voor werving en selectie van ICT personeel uit te besteden, dan zult u merken dat u met echte professionals te maken heeft die ICT recruitment, zoals de werving en selectie van ICT personeel ook wel wordt genoemd, hoog in het vaandel hebben staan. Er zijn vier mensen werkzaam als recruiters, die zich erin hebben specialiseert om de werving en selectie van ICT personeel op rolletjes te laten verlopen. De aanpak is simpel.

  • Er is een database
  • Er word actief geworven
  • Social media wordt ingezet
  • Geschikte kandidaten worden voorgesteld
  • Geen match betekent geen kosten

U bent er dus van verzekerd dat u met deze aanpak ICT personeel kunt werven, zonder dat dit u veel energie en moeite kost. Sterker nog, juist door de aanpak bij de werving en selectie van ICT personeel, zoals Aatop ICT dit doet is de kans groter dat u een geschikte kandidaat krijgt, omdat er een beproefde selectiemethode plaatsvindt. Hierdoor weet u zeker dat u kandidaten krijgt voorgesteld die passen bij de functie die u in uw openstaande vacature aanbiedt en dat deze kandidaat ook de kennis en ervaring heeft die de functie eventueel naar een hoger niveau kan tollen. Het voordeel van het werken met een partij die de werving en selectie van ICT personeel als specialisme in de markt zet, is dat een selectiebureau als dit ook goede bekendheid geniet bij ICT’ers in uw omgeving. Dit zijn allemaal mensen die hun ogen en oren open hebben staan voor signalering van een nieuwe uitdaging en die juist de vakgerichte platforms doornemen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van het meest actuele aanbod. Bij de werving en selectie van ICT personeel is het dan ook belangrijk u te realiseren dat het netwerk en het platform van Aatop ICT belangrijke tools zijn voor het vinden van de juiste kandidaten. Juist doordat deze mensen zich bewust hebben ingeschreven om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures, biedt het u de mogelijkheid om direct een zeer geschikte kandidaat te vinden. Het ontzorgt u daarmee bij een lang en intensief traject en dat is nog niet alles.

Naast de werving ook de selectie

We hebben het al de hele tijd over werving en selectie van ICT personeel, maar hoofdzakelijk is de werving aan bod gekomen. Het is echter ook heel belangrijk om de selectie van de kandidaten te belichten. Door de expertise en ervaring die Aatop ICT heeft bij het aantrekken van nieuw ICT personeel, hebben zij ook een goede strategie kunnen ontwikkelen voor het selecteren van goed personeel. De recruiters weten op welke zaken ze moeten letten en wat er belangrijk is in het profiel van een ICT-professional. Hiermee kan niet alleen de juiste selectie tussen de kandidaten gemaakt worden, maar zo kan ook een match met een bepaalde klant of vacature beter plaatsvinden. De persoonlijke benadering is daarbij erg belangrijk, want het gaat immers om kwaliteit en kennis van zowel de ICT als de mensen die zich hiermee bezighouden. Zet daarom altijd uw vacature voor ICT personeel uit bij Aatop ICT.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn