clickon streeft ernaar uw bedrijfsvoering te verbeteren. Met skype for business is clickon jouw partner in videocommunicatie oplossingen. In het huidige bedrijfsleven is samenwerking steeds belangrijker geworden. Maar hoe kunt u goed samenwerken op elk willekeurig manier van de dag? Zonder dat u op dezelfde locatie bent? clickon biedt mogelijkheden om elk minuut van de dag met collega’s en klanten te communiceren op een innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en heel persoonlijke manier. Skype for business zorgt ervoor dat u een face-to-face gesprek kunt voeren, waar en wanneer dan ook. 

Producten van clickon

clickon biedt verschillende producten, als bijvoorbeeld Skype for business, aan om de communicatie binnen uw bedrijf, of tussen uw bedrijf en diverse klanten, te verbeteren. Hiervoor biedt het bedrijf verschillende producten aan:

 • Lifesize. Lifesize biedt oplossingen voor alle moderne vergadermogelijkheden. Dankzij een integratie van plug-and-play camerasystemen in Ultra-HD met gebruiksvriendelijke Cloud-gebaseerde conferentiesoftware kunt u perfect vergaderen, zonder dat u in dezelfde ruimte als uw collega’s hoeft te zitten.
 • Poly (Polycom). Poly heeft jarenlang ervaring op het gebied van traditionele videoconferencing en biedt bovendien integratiemogelijkheden met andere producten die clickon aanbiedt.
 • Skype for business. Met skype for business kunt u chatten, bellen, videogesprekken voeren en vergaderen op afstand. Ook is het mogelijk om realtime documenten en presentaties te delen en zien welke collega’s wel en niet beschikbaar zijn. 
 • 3CX Telefonie. 3CX is een telefoonsysteem waarmee u altijd bereikbaar kan zijn op uw vaste (kantoor) nummer, waar u ook bent. Het systeem is gebaseerd op software waardoor een telefooncentrale of internetverbinding overbodig is.
 • Bluejeans. Bluejeans biedt ongeĆ«venaarde geluids- en beeldkwaliteit tijdens conferentie-calls, video-chats en webinars. Tijdens de meetings wordt u niet gestoord door ongewenst achtergrondgeluid, want dat wordt er door het (Dolby) systeem uitgefilterd. 
 • Microsoft Office 365. Met Office 365 kunt u altijd aan het werk, waar u ook bent. Dit software pakket bevat vertrouwde programma’s als Word, Excel, Outlook en Microsoft Teams/Skype for business. 

Naast diverse producten biedt clickon ook verschillende diensten aan:

 • Advies
 • Installatie
 • Optimalisatie
 • Training
 • Support
 • Huren

Heeft u vragen over de producten en/of diensten van clickon? Aarzel dan niet en neem gelijk contact op! Telefoonnummer en emailadres staan vermeld op de website. Meer behoefte aan persoonlijkere communicatie? Kom dan langs op het hoofdkantoor in Woerden! U bent altijd van harte welkom.

Vergaderen met skype for business

Met skype for business is het niet meer nodig om een vergaderruimte te reserveren. U kunt succesvol samenwerken, waar u ook bent. Een mobiel of desktop is voldoende om gebruik te maken van de mogelijkheden van skype for business. Chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, documenten en presentaties direct delen en zien welke collega’s of externe bedrijven beschikbaar zijn? Met Skype for business is dit allemaal mogelijk! De omgeving van dit programma kan naar wens gepersonaliseerd worden door koppelingen te maken met andere producten die clickon aanbiedt. Zo worden alle mogelijkheden benut, en komen we tot het beste resultaat. Skype for Business/Microsoft Teams maakt deel uit van diverse Office 365 abonnementen. Deze zijn in veel organisaties al aanwezig. Is dit niet het geval? Dan helpen wij u graag met het kiezen van het juiste Microsoft Office 365 pakket. Omdat clickon een Microsoft Partner is weten we precies waarover we praten. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn